Jdi na obsah Jdi na menu
 


AKTUÁLNĚ K UKRAJINSKÉ OBČANSKÉ VÁLCE-PROPHLÁŠENÍ NDS-ČSND

29. 5. 2014

narodni-listy-hl.str.jpg

 


 

NÁRODNÍ LISTY- redakční články


PŘEHLED UDÁLOSTÍ VČERA A DNES .

ŠÉFREDAKTOR JAN VALENTA A REDAKTOŘI PRAHA


všem webům Národních listů


AKTUÁLNÍ ZPRAVODAJSTVÍ K UKLRAJINĚ :

Ukrajinská banderovská armáda střílí po sanitkách !- naše cenzúra ovládána BIS-StB cenzuruje fotografie z bojiště ve Slavjansku a Doněcku. Teroristické síly střílejí po ruském obyvatelstvu a jsou vyzbrojovány z USA a některými zeměmi EU ! Sledovali jsme všichni redaktoři Národních listů videozáběry z Ukrajinského bojiště.

Nemáme důvod nikterak chválit Putina v Rusku ale tentokrát jde o vyvražďování bratrských Slovanů! Prezident BARACK OBAMA hrozí po žádosti nového prezidenta Ukrajiny Porošenka intervencí vojsk NATO tak jako při znásilnění Jugoslávie v roce 1999 !

Poprvé jsme byli na straně Rusů v Napoleonských válkách , viz bitva u Slavkova 1805 a také maršál Michail Kutuzov byl úspěšnější než vojska Rakouská a Německá …. Podruhé za I. Světové války viz čs legie ! Potřetí ve II.světové válce, kdy i na našem území r. 1945-46 řádili zbytky německých fašistů a banderovců. To ještě nevládli komunisté ale relativní demokratický režim V akci B jejíž se zúčastnil i můj otec v Pohraničí jsme pochytali a likvidovali tyto vrahy. A jejich potomci v žoldu USA vraždí civilisty ! Měl jsem rád USA, mám zde přátele , krajany, nyní opět po 15 létech jimi pohrdám a opět podporuji napadenou zemi !

Váš Jan Valenta v.r. Dnes



PODPORUJEME SNAHU ČÁSTI REDAKCE NÁRODNÍCH LISTŮ VEDENOU SOŇOU CSIFFÁRY O PROPUŠTĚNÍ ŠESTI AKTIVISTŮ SLOVENSKÉHO OBČIANSKÉHO ODPORU VŮČI VLÁDĚ SVK !

( celá redakce Národních listů)





KOMUNIKÉ NÁRODNĚ DEMOKRATICKÉ STRANY- ČESKOSLOVENSKÉ NÁRODNÍ DEMOKRACIE DNES !


Opět nám hrozí zlovolní vládci světa III. Světovou válkou ! Opět se střílí na Evropské půdě . Jsou desítky obětí zejména civilního obyvatelstva podobně jako při bombardování Bělehradu roku 1999 ! Zrádce Havel to tehdy označil za „humanitární bombardování „....

Tam, kde a i současný režim schvaluje zabíjení žen a dětí není žádná demokracie, za níž se skrývá Evropská unie, NATO a i USA reprezentovaná žel černochem s bílou krví prezidentem Barrackem Obamou ! Zastavme je , ale i mocenské choutky Ruského prezidenta na ovládnutí Východní Evropy ! NECHCEME ZDE CIZÍ VOJENSKÉ JEDNOTKY, již jsme je tu měli 1939-1945 a 1968-1990 !

V situaci, kdy zjevně soldateska vyzbrojená NATO vraždí civilní ruské obyvatelstvo však chápeme, že kdyby Ruská armáda zasáhla proti agresorovi , jsme povinni tak jako za II.světové války jí podpořit stejně i proti německému agresorovi, který se dnes schovává za „pseudodemokracii „ EU. Zbraněmi haraší agentka bývalé STASI ( NDR) , kterou ani nezvratné důkazy neodstranily z vedení Německa a to kancléřka Angela Merklová ( viz její poslední prohlášení ) !

Za této situace vyzýváme náš národ, aby se postavil za všechny PETICE proti umístění cizích vojsk na naše území . Nechť ČESKÁ A SLOVENSKÁ REPUBLIKA JSOU VE STŘEDNÍ EVROPĚ NEUTRÁLNÍ ZÓNOU !

Náš první premiér a předseda naší strany měl za manželku Rusku rodu Romanovců a i ta zápasila o demokracii ve své zemi.

Oba se velmi milovali JUDr. Karel Kramář a Naděžda Konstantinovna Kramářová . Milovala český národ, bolševici jí vzali rodinu ale zde žila doma !

Ukažme že jsme národ hrdých Slovanů. Náši zakladatelé František Palacký - František Ladislav Rieger ( I. A II. Všeslovanský sjezd v červnu 1848 a 1868 ) se musí v hrobě obracet co zbylo ze statečnosti českého národa po krutovládě bolševiků a destrukci demokratury místo vlády lidu, onou DEMOS-KRATOS !!!!!


V PRAZE DNE : 29.KVĚTNA PŘEDSEDNICTVO NDS – ČSND








 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář