Jdi na obsah Jdi na menu
 


Národně demokratická strana- nositelka vlastenectví, zodpovědnosti a lásky k rodné zemi, slovanstvu a k tradicím tvůrčí velikosti českého národa.

V nadpisu je výraz, který vyřkl předseda NDS JUDr. Karel Kramář i s další prokazatelnou pravdou : "Nezáleží jak je naše strana velká, ale vždy, kdy bude národu hůře, vždy uslyší její hlas.

Plná obnova NDS na území České republiky započala 20.3.1991 v Astro -chotbě Valdštejnského paláce. Cílem naší strany bylo uchování společného státu Čechů a Slováků, ekonomický rozvoj a obnova politické kultury.

Od počátku naší novodobé činnosti se ukázalo, že obnova demokracie bude na dlouhou trať. Naše strana nebyla za léta zákazu ( 1939, 1945) vůbec odškodněna a pracovala v neuvěřitelných podmínkách. Teprve ve volebním roce 2002 byly naší straně předány dokumenty Čs.národní demokracie v exilu a Čs. senátu.

Můžeme uvést zcela nové historické pravdy, záměrně zamlžované estabilischmentem, odkrýt tabu a zcela ozřejmit tu skutečnost, že ani po létech protiústavního zákazu, nezanikla myšlenka budování státu pro všechny občany a nikoliv úzké skupiny všeho schopných politikářů, podvodníků a přisluhovačů.

Na osudech našich politických partnerů, bývalé Agrární strany ( republikáni), Národních socialistů a živnostníků, přiřazujeme i náš zápas. Především jsme aktivně zápasili za uchování té státnosti, na které jsme se podíleli v létech 1918 až 1938. Kdo ví, že jsme byli důslednými bojovníky proti Mnichovanství ? Kdo dnes ví o Politickém ústředí let 1939-1945? Kdo ví o našich zahraničních vojácích ?

Kdo ví o tom, že z řad redaktorů Národních listů a politiků NDS  byli oběti nacismu a komunismu ? 

Kdo ví o tom, že přední ekonomové v r. 1992 oceňovali krom těch vládních jiné představy o privatizaci ? - Tzn. NE, krádeži národního jmění? Kdo ví, že opakovaně chtělo MV ČR naši stranu zničit ? ( 2000-2007)

Kdo ví o tom, že NDS si vždy vše hradila sama a z kapes členů?

Kdo ví, že ve volbách 2002 byla okradena o platné hlasy?

Kdo ví o to, že jsme vyzývali k ozdravění politické scény již v r. 1991 a neustále ?

Kdo ví, že ostře zápasíme s legislativním nihilismem?

Kdo ví, že odsuzujeme dopady různých "balíčků a pseudoreforem" na prosté občany a cestu vidíme v produktivní české ekonomice, konci zlodějen a potrestání všech tunelů ?

Kdo ví, že nechceme nesmyslné diktáty a likvidaci naší ekonomiky, kultury a vzdělanosti ?

Kdo ví, že prosazujeme skutečné referendum, jako projev vůle občanů ?

Kdo ví, že chceme aby obce a města rozhodovaly na čele s lidmi, kteří požívají obecné důvěry, nejsou úplatní a jde jim o blaho obce a celého národa ?

Kdo ví, že usilujeme o finanční pořádek v zemi? ( odkaz dr. Aloise Rašína, nikoliv v podání Václava Klause).

Kdo ví, že chceme, aby poslanci a senátoři plnili vůli svých voličů a byli odpovědni jim?

Kdo ví, že chceme aby rodinné rozpočty umožnily harmonický rozvoj rodiny , bez stresů a nechuti mít děti, budoucnost národa?

Kdo ví, že usilujeme o spravedlivý sociální a penzijní systém, založený nejen na spořivosti, ale záruky, že za odvedené zdravotní a sociální dávky bude občan mít nikoliv neustále slibovaný důchod, ale zasloužené a spokojené stáří?

Kdo ví, že již za I. republiky jsme usilovali o dobré výdělky pro dělníky a řemeslníky a tuto zásadu prosazujeme?

Kdo ví, že již Kramářova vláda přijala jako stěžejní svýšení platů učitelů a i dnes toto prosazujeme?

Kdo ví, že jsme vždy byli pro posílení a důvěryhodnost policie ?

Kdo ví, že i nyní jsme pro jasná pravidla a zákony, nikoliv "smrště" často špatných zákonů?

Takto bychom mohli pokračovat. NDS nikdy svým voličům neslibovala "růžová, či modrá z nebe", ale zodpovědnou práci , neboť dobře prosperující podnik-podnikatel-živnostník, zkrátka zaměstnavatel je zárukou spokojenosti zaměstnanců.

NDS je pro pluralitu odborů ( příklad Národních odborů) , nikoliv těch, které vznikly z ROH....

NDS je pro široký rozvoj a dostupnost kultury, aby kterýkoliv občan mohl navštívit Národní divadlo nebo špičkový sportovní zápas

NDS je pro důslednou reformu zdravotnictví, jako základ zdraví celého národa. Zcela jsme pro odstranění poplatků z poplatků a nesmyslné ždímání pacientů.

Jsme a vždy jsme byli pro odpovídající mzdy lékařů a zdravostníků.

Zdroje nejsou v mrhání státními prostředky na paláce pojišťoven, ale v ekonomickém rozvržení rozpočtové části pro zdravotnictví.

Státní dluh a další disproporce musí být zmírněny šetřením státních prostředků a omezení okázalosti, byrokracie a zbytečnosti pracovních míst "ze známosti".

A takto NDS bude ve svém programu hledat cesty a  ukazovat na ta místa, kde se nesmyslně mrhá  a národ si utahuje opasky.
Věříme, že drtivá většina národa s námi souhlasí.

Předsednictvo  NDS  dne 6.3.2008





 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

OBČANE BRAŇ SE !!!

OP,9. 6. 2012 21:28

Středověk,zloději vládnou,lid je manipulován. Bohatství Země patří všem lidem,celému lidstvu,nejsou žádní nadlidé,jsou jen zmetci,kteří si na nadlidi hrají a sami sebe za nadlidi považují. Fašisté se považovali za nadlidi a ti,kteří stále ještě pociťují nadřazenost nad ostatními se jim řadí na roveň,je jedno v jaké politické straně jsou členy. K půdě a přírodnímu bohatství se dostanou jen různé mafie,vládní,nevládní spolky,hospodaří,těží,s vyhospodařeným,vytěženým obchodují a tak "demokraticky", "spravedlivě" manipulují s majetkem všech občanů. Česká republika patří všem jejím občanům bez rozdílu,jen si to zatím ještě mnoho občanů neuvědomuje,nebo nepřipouští,občas tomu ani nerozumí a tak si myslí,že to tak má být,najdou se i ti,kteří se raději spokojí s málem v obavách,že by o to málo mohli přijít. Všeho dočasu.
http://obcan-pavel.webnode.cz

Tak jsem se skoro po roce podíval na vaše stránky

Sněhulák,12. 11. 2010 12:18

a mám pocit že dle barevnosti to vypadá spíše na stránky buzerantů a ne politické strany. Všude růžová..tu já žeru, broku.