Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fejeton k věci a úvodník z Národních listů hlavní stránky

28. 5. 2014

NÁRODNÍ DEMOKRACIE

 

 

 

NÁRODNÍ LISTY- HLAVNÍ REDAKCE PRAHA , ČESKOSLOVENSKO

VEČERNÍK NÁRODNÍ LISTY A DOMÉNA.


PRAVDOU I TŘEBA PROTI VŠEM !






DNE 17.5 UPLYNULO 87 LET OD ÚMRTÍ VŮDCE ČESKÉHO A SLOVENSKÉHO NÁRODA JUDR. KARLA KRAMÁŘE, PRVNÍHO PREMIÉRA ČESKOSLOVENSKÉ REPUBLIKY, PŘEDSEDY NDS-ČSND (+1937)


FEJETON ŠÉFREDAKTORA JANA VALENTY : K věci- nad námi Národním listům a hlavně čtenářům......


Euro volby máme i s ostudnou účastí , kterou jsem předvídal za sebou a vládní kamarila se ani „nezarděla“. Pár stovek voličů a opět „prasátka jsou u korýtek „ a neberou málo. Od dob autisty Špidly ( exkomisaře pro tzv. „rovné příležitosti „) lidé z EU zcela vystřízlivěli nejen u nás ale od Řeků až po „zakladatele „ EHS-EU Francii, Velkou Británii a Německo.....Barroso se zřejmě „odporoučí“ a na Ukrajině podle očekávání vyhrál miliardář Petr Prochorenko …..

A co u nás? Ostudná mediální kampaň ve veřejnoprávních mediích je za námi a i s malým vzrušením okolo několika psychopatů . Vládní režim je hojně zneužívá proti skutečné opozici. Úsvit Tomia Okamury odpadl ale prašulky na oblbování lidí budou některé partaje mít....

Co dál moji milí ? Nemračme se : Ti dovedové či i létající „vorlové“ se ukazují, ale lidé jim nedopřávají jaksi sluchu . Po několika konferencích, naposledy „mediální“ jsem se sešel nejen s klasickými politickými stranami, na závěr týdne i s Piráty na mítinku a ejhle :

Pro voliče do komunálních voleb nastává jistá naděje a já věřím že po mnoha létech úsilí si cením respektování mé maličkosti u politických partnerů . Můj návrh jistě akceptují likvidované politické strany nastrčenými figurami tunelářů viz Národně socialistická strana ( Jan Šula či dříve Pavel Hirš) a naštěstí se vzedmula ! Českomoravští republikáni zase jsou bez svého tuneláře dr. Sládka s novým odhodláním a jak vidím , naše spolupráce je otevřená. A teď do „vlastního hnízda „: NDS-ČSND již překonala důsledky „nájezdů loupežníků“ z řad nástrojů vládnoucího režimu partiokracie ….

Pozorný čtenář promine moji „nadsázku“ ale bez toho by už nebyla žádná naděje . A pojednou je !


PODVODNÍCI, GAUNEŘI A NEOBRATNÍ ČI OBRATNÍ VYCHYTRÁLKOVÉ NÁS SPOJUJÍ DO NADĚJNÉ VELKÉ KOALICE NAŠTVANÝCH OBČANŮ.


Žádnému stranu nerostou stromy do nebe a jak správně píše náš kolega Ing. Vladimír Sobotka :“NASTAL SOUMRAK PARAZITŮ „...a to nejen u nás ale i jinde. Ono je potřeba občas augiášův chlév vymést a jsem rád že straně velkého muže malého národa JUDr. Karla Kramáře se to konečně také povedlo. A držím palce p.kolegovi Jiřímu Dufkovi ( ČM REP.STR) , panu Ing,. Karlu Jankovi ( NSS 2005) zejména proto, že „škodná v revíru „ Jiřík Paroubek ( LEV 21 -NSS) pšenka vyschla asi 0.46% . Do Přípravy Zemského sněmu a Velké koalice , Ing. Janko navrhuje základní „sedmičku „ zřejmě pozveme PIRÁTY, SVOBODNÉ DEMOKRATY, MOŽNÁ I ÚSVIT.... Z Hnutí a Občanských spolků vidíme velký potenciál, zmíním se o tom zítra v úvodníku . Občané se brání svévoli úřadů, zabírání půdy, drahotě a ničení životního protředí. Kam se nám „zaháčkovala „ strana zelených ( asi 0.24%) ?????

Možná začínáme od „nuly“, ale základní kámen tu máme : DEMOKRACII ZDOLA A TO JE VĚRU VELMI POZITIVNÍ MYŠLENÍ .

Demokraturní a polofašistická ODS krachuje to ale neznamená že její euroskepticizmus je úlitba „bohů“???? Občané i přes excesy s hlasy pro ANO a TOP 09 nepřišli k urnám ( ti slušní) a možná hodně lidí reagovalo i na má varování a mohu poděkovat i našim Národním listům, že píší pravdu .

Eurohujeři „ dopadli jak dopadli. My se teprve formujeme ale jak se říká v terminologii sportu po zpackaném MS v hokeji : „ Někdy outsider s dobrou morálkou, myšlenkou a láskou ke své zemi“ , někdy vítězí . Tak třeba za rok se zase s našimi hokejisty sejdeme v lepších časech a i se sestupující Bohemians Praha Střížkov....Váš Jan Valenta

  1. Večerník NÁRODNÍCH LISTŮ

    PRO VŠECHNY WEBY NÁRODNÍCH LISTŮ AKTUÁLNÍ ZPRAVODAJSTVÍ- šéfredaktor Jan Valenta



TISKOVÁ KONFERENCE DNES 27.5.2014 : ING.VLADIMÍR STEHLÍK

ZNOVU V BOJI O POLDI KLADNO !


( VELIKOST PRO POSTIŽENÉ ZRAKEM)


POLICEJNÍ STÁT- KDO A KDY STÁLI ZA ZNIČENÍ A ROZKRADENI POLDI STEL A BOHEMIA ART !!!!!!!!!!


Naše media pasoucí po bulvární a pro nás bezcenné senzace nebyla ani dnes přítomna na tiskové konferenci, která překonala veškerá očekávání . Dipl. Ing. Vladimír Stehlík ( 70) přednesl osobitý výklad jak byla rozkradena a zničena naše chlouba POLDI KLADNO . Především připomínám, že si najdeme zveřejněný dopis prezidentu ČR Ing. Miloši Zemanovi, který naše weby s předstihem zveřejnily . Rovněž i Svobodný vysílač , který byl jediný z medií a s námi Národními listy ( se mnou redaktorka a redaktor ) , kteří byli svědky českého „horroru „:

O ostudě kandidátky za ANEo se zmínil v tom, že je nepřípustné vydávat se za vysokoškolsky vzdělaného člověk a být podvodníkem v režii veřejnoprávních medií. Byla oceněna jedině redaktorka Markéta Dobiášová (ČT1) , která jak již vy čtenáři jste viděli na našich stránkách vyfotila a donutil mluvit pana Prokůpka, samozvaného lídra ANEo ..

Ale k meritu věci : Kruppovy závody vykradli a odvezly 35 vagonů zušlechtěné oceli poté, co byla Poldi Steel likvidována vládnoucí mafií . Cca 7.-8 mld. Kč za kterou Vladimír Stehlík a jeho synové požadují s advokáti na čele s Judr. J. Hulíkem ( ten z 15 zůstal , ostatní zbaběle v průběhu 20 let utekli …..

Jeden mladý advokát vydržel . V průběhu dvaceti let za podivných okolností zemřeli vedoucí pracovníci Poldi Kladno a pan Stehlík četl jejich seznam produktivní věk . Když byl on sám s Markem Stehlíkem ve vězení, byl učiněn pokus o jeho otrávení steroidem . Je vidět že vládnoucí mafie se neštítíaa žádného podvodu a zločinu. Jeden z hlavních viníků zániku POLDI je Vladimír Dlouhý ( nerv bývalý kandidát na prezidenta), který očividně lže v přípise, který ing. Stehlík dnes citoval. TK se nám protáhla a byla natáčena Svobodným vysílačem, takže DOMÉNA narodni-listy.cz záznam zveřejní !

Vladimír Stehlík odmítl amnestii Václava Klause ( rovněž jeden ze zločinců, kteří rozkradli tuto zemi) a proces s ním musí proběhnout ! Ovšem, paradox v roli obžalovaného . Naše skutečně ( ne ???) závislá justice nepospíchá. Vyžaduje si dodatky k podání a mají proběhnout i občanské žaloby na osoby ale i Komerční banku za likvidaci našeho zlata-POLDI STEEL A BOHEMIA ART !

Mezi svědky procesu má být i JUDr. Pavel Rychetský, nyní Zemanem opět dosazený předseda Nejvyššího ústavního soudu .

Seznam osob, zodpovědných za rozkradení našeho průmyslu je dlouhý a je zajímavostí komu odvezla KB Praha aktiva – směnky akcie : Jistému Barak Alonovi do Londýna ! O jeho zednářskému původu není pochyb .

Za režimem, který si „hraje na demokracii „ je mnoho krve a utrpení rodin. Nyní je na Kladně asi 10% budov a vede toto „torzo „ jistý ukrajinský bílý kůň. Hlavní viníci jou známi a my stojíme za Vláďou Stehlíkem a v zápase nejen za naše zničené

podniky ale celou naši společnou vlast, ČESKOSLOVENSKO .


Pokračování příště Váš Jan Valenta 27.5.2014 večer

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář