Jdi na obsah Jdi na menu
 


FEJETON PŘEDSEDY NDS JANA VALENTY Z NÁRODNÍCH LISTŮ

12. 5. 2015
  1.  

  2. NÁRODNÍ LISTY

  3. INTERNETOVÉ NOVINY

  4. ORGÁN NÁRODNĚ DEMOKRATICKÉ STRANY OD ROKU 1861 ( 1912)

  5. NEZÁVISLÉ MEDIUM KLUBŮ NÁRODNÍCH LISTŮ Www.narodnilisty.estranky.cz,

  6. nds.estranky.cz ,narodnimyslenka.estranky.cz , narodnilistydnes.blog.cz

  7. ceskoslovensky-zemsky-snem .estranky.cz, almanach-lumir.estranky.cz

  8. Připravujeme : Humoristický samostatný portál Anticharlie.hop. Dog ( hop pejsci ) , zatím vycházejí v Národní myšlence jako rubrika .

  9. PRAVIDELNÝ FEJETON PŘEDSEDY NDS A ŠÉFREDAKTORA KLUBU NÁRODNÍCH LISTŮ JANA VALENTY DNE 12.5.2015

  10. V ČÍSLE 24 ROČNÍK 154

  11. JSME JEŠTĚ SVOBODNÝM NÁRODEM PO 70.LÉTECH ? NAD OSLAVAMI, KTERÉ MUSELY BÝT SVOU ÚROVNÍ VELKÝM ZKLAMÁNÍM ?????

  12. Jedno velké výročí je za námi a to se smíšenými pocity mnoha občanů se kterými jsem se setkal. Mnohde a to nejen v Praze ale zejména v Plzni to bylo jak na jarmarku nebo pouti,a jen lze pochybovat o tom jak se současný režim vypořádal s tak klíčovým momentem soudobých dějin. Pokud někdo šel po Dejvické ulici, uviděl sice tank T 34 a to byla jediná relikvie, ostatní byly jeepy US Army. Ostatní část byl pohled na pouťovou atrakci pro děti ve formě mini replik transportérů a jednoho dobytčího vagonu z fondu „Post bellum“- Paměti národa. Na ostatních „akcích“ jsem nebyl a řada mých znýmých a kolegů také ne.

  13. Co mne zaujalo v Českém radiu 2 byl další díl seriálu Stanislava Motla o „zapomenutých událostech „ a to v sobotu 9. května, den po oficiálním svátku. Byl věnován tomu, proč řada válečných zločinců z Německé strany zůstalo nepotrestáno a to i přičiněním našich vlád po roce 1990 ! O totalitní éře seriál nepochybuje, byla tu „železná opona „ a dohledání válečných zločinců brzdily i zákony v SRN a žel i NDR a i ČSSR, později za a to byl šok pro posluchače, když velmi opatrně autor pořadu komentoval éru po roce 1990 , tzn. Nebyla tu vůle potrestat jak dozorce Terezína, tak Sudeťáky ! Až teprve roku 2005, kdy už zločinci byli nad „hrobem „ byl přijat Zákon o nepromlčitelnosti výálečných zločinů. Jednoduše: cenzura nedovolila panu Motlovi, aby jasně a to řekl v náznacích konstatoval, že po nástupu Václava Havla do úřadu prezidenta ČSFR , později ČR nebyl zájem o potrestání zbytků nacistů , kteří ještě žili ! Pan Havel musel do SRN proto, aby zahladil stopy po kolaboraci svého otce a strýce s nacisty a to zejména s SS obergrupenfuhrerem Rainhardem Haydrichem !

  14. Jak ostudné v čem jsme se ocitli . Kdo potrestá udavače Politického ústředí o kterém psal již spisovatel Emil Vozka v knize roku 1946 ? Kdo udal dr. Ladislava Rašína ( + 13.3.1945) a další představitele prvorepublikových stran v odboji? Farizejsky roku 1991 Václav Havel vyznamenal in memoriam dr. Ladislava Rašína Řádem Bílého lva a to bylo vše. Kdyby řekl autor tohoto pořadu vše, ukázalo by se po kom máme „ letiště Václava Havla“. A důkazy tu jsou o morálním profilu člověka, který zradil svůj vlastní Československý lid !

  15. Abychom se dopátrali pravdy, musela by tato vláda a Nejvyšší soud zakázat Sudetoněmecký landsmanšaft na našem území, podporovat „Pravý sektor „ Ukrajiny a další neonacisty . Jak farizejské od ČSSD, kdy její představitel Bohumil Nečas a jeho rodina byli popraveni za Haydrichiády za účast v odboji a Politickém ústředí a skupině „V boj“ s aktivními bojovníky : MAŠÍN-BALABÁN-MORÁVEK „ Dokážeme se ještě sami po sobě u nás v České a i Slovenské republice podívat do vlastního zrcadla ?????

  16. AMEN

  17.  

  18.  

  19. ----------------------------------------

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář