Jdi na obsah Jdi na menu
 


PRO PŘÍZNIVCE A ČLENY NDS- EXKLUZÍVNÍ ČLÁNEK ŠVÉDSKÉ REPORTÉRKY VYŠEL RÁNO UŽ V NÁRODNÍCH LISTECH

6. 10. 2014

NÁRODNÍ DEMOKRACIE- builletin ČS ND-NDS

Pokračujeme v práci pro blaho vlasti ! ( redakce OS ČKL-KNL)

----------------------------------------------

ROZBITÍ PRVOREPUBLIKOVÝCH STRAN JE CÍLEM HAVLOBOLŠEVICKÉHO REŽIMU .

PŘEDSEDA STRANY JAN VALENTA .

Jak se ukazuje, podle kandidátek , tak na diskreditaci našeho názvu, který vzešel z památného 28. října 1918 se přiživuje v současných volbách do Senátu a komunálních voleb jistý " Národní kongres DSSS a jistého 34 letého Adama Benjamina Bartoše v registrované straně Né Bruselu- Národní demokracie. Jde o naprosto jasnou pátou kolonu . Ministerstvo vnitra přes to, že již 5.3.2014 obdrželo Usnesení referendové části XIV. Valného sjezdu cílevědomě 12 let poškozuje naší stranu evidencí osoby, která je členem Národně sociální strany ( p. Jaroslav Rovný) Jaký je hluboký nepořádek v Národně socialistických stranách již víme: NSS 2005, NSS, Lev 21- NS , ČSS. Původní naši koaliční partneři z dob 1. republiky, kdysi silná strana byla Havlobolševiky zcela rozbita v rámci podivné "pseudodemokracie" a i díky registracím stran, které jsou nasazeny jako záloha pro rozmělnění hlasu. MV ČR bylo varováno. Naše strana uplatní právo z LPS a Ústavy a bude žádat na Nejvyšším soudu a MV ČR ZRUŠENÍ REGISTRACE BARTOŠOVY STRANY ! Krom toho máme důkazy o záměrném rozbití české a slovenské politické scény.

-----------------------------------------------------------------------------------

billederrockefeller-rothschild-13.jpg

 


 


 

Václav Klaus je majitelem PPR Group

10,5 miliard USD

 Praví protektoři,kteří v pozadí tahají za šňurky. Klaus je jedním z 32 svěcení stejně jako Václav Havel . Oba ve stejné Zednářské lóži sloužili jako gojjíni .....( red)

Boží mlýny melou pomalu, moc pomalu, ....................


 

Pošli dál, ať se co nejvíc lidí dozví, jaká "svoloč" nám tady vládla a dávala rozumy !!!


 


 


 

Hana Lena Jacobson:

Potvrzuji, že Václav Klaus je skutečným majitelem PPF Group v Holandsku, jehož majetek se odhaduje na 10,5 miliardy $.

Petr Kellner, narozený 20. května 1964 měl v roce 1991 teprve 27 let, vzal na sebe úlohu „bílého koně“, kterému kruhy kolem V. Klause poskytly luxusní život za mlčení. Majetek tedy pochází z privatizace ČSSR po převratu v roce 1989, který soudruzi spolu s některými lidmi z OF a ODS do fondu „uklidili“.

Vše vycházelo dobře, Petr Kellner vystupoval jako miliardářský neviditelný duch a veřejnost tleskala úspěšnému podnikateli, chloubě tzv. možnostem, které „nové společenské zřízení“ skýtá každému z nás.

V. Klaus ovšem udělal strategickou chybu – po skončení prezidentského mandátu si „jel do Holandska zkontrolovat majetkové přístupy“ a z peněz PPF fondu si zakoupil zámeček, který mu nyní nahrazuje život na hradě. Médiím pouze vypustil zprávu, že zámeček mu daroval sponzor – Petr Kellner !

A spadla klec, rozeběhlo se vyšetřování na mezinárodní úrovni. Co se očekává? Nejdříve zmizení Petra Kellnera….

 

europe.pngSětovláda starců, kterým zvlčily jejich dětičky a tak Buldeberg group má problémy s dorostem . Jako další loutky nastupují Babišové, Kellnerové, Bakalové a jiní....


 


 


 


 


 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář