Jdi na obsah Jdi na menu
 


SETKÁNÍ NÁRODNÍCH A VLASTENECKÝCH SIL V PRAZE

7. 5. 2015
  1.  

  2. NÁRODNÍ LISTY

  3. INTERNETOVÉ NOVINY

  4. ORGÁN NÁRODNĚ DEMOKRATICKÉ STRANY OD ROKU 1861 ( 1912)

  5. NEZÁVISLÉ MEDIUM KLUBŮ NÁRODNÍCH LISTŮ

  6. Www.narodnilisty.estranky.cz, nds.estranky.cz , narodnimyslenka.estranky.cz , narodnilistydnes.blog.cz

  7. ceskoslovensky-zemsky-snem .estranky.cz, almanach-lumir.estranky.cz

  8. Připravujeme : Humoristický samostatný portál Anticharlie.hop. Dog ( hop pejsci ) , zatím vycházejí v Národní myšlence jako rubrika .


 

70.let bojů za naplnění odkazu našich legionářů I a II světové války.

7.květen jednání o kapitulaci německých vojsk mezi ČNR a wehrmachtem. Hoří Staroměstská radnice !

Komuniké Národně demokratické strany z neformálního setkání neparlamentních politických stran národně a vlastenecky orientovaných

Předseda NDS a šéfredaktor Národních listů Jan Valenta se zúčastnil na pozvání schůzky účastníků oslav 70. výročí Osvobození naší vlasti, podvečer dne 6.5.2015 v Praze po mítinku mimoparlamentních stran a spolků na Václavském náměstí .

Pan předseda NDS Jan Valenta komentuje setkání jako významné pro porozumění vlasteneckých sil národa bez ohledu na to zda se někdo zařazuje mezi pravici a nebo levici.

Pokud jde o používání názvosloví, dochází k neformální dohodě Ne Bruselu a ND s NDS o vzájemné toleranci, spolupráci se stranami uskupení Národní kongres, kde je i Národně socialistická strana 2005. Předsedové tří stran Jan Valenta (NDS), Adam B. Bartoš ( NB-ND) a ing. Karel Janko našli zásadní shodu v otázkách společného postupu . Jak NDS a ND hledají formu sjednocení ( je to i ideová shoda) , také Národní socialisté pokračují v integraci se stranou Národně sociální, jak informoval pan ing. Karel Janko . Jan Valenta poukázal na střídání generací a shoda panuje i z nutnosti společných akcí a to společně s panem Adamem Bartošem. Občanské spolky vítají sjednocování národně orientovaných stran, samozřejmě při zachování jejich právní subjektivity. Domníváme se že je reálná i volební strana . Pokud jde o vystoupení z EU a EP zaujímáme jednotný postoj : VYSTOUPIT !

Pan předseda ND-NB Adam Bartoš a pan předseda NDS Jan Valenta se shodli a myslíme tím i členské strany NK ( NSS a NH) na orientaci blíže k hospodářské spolupráci s významným uskupením států BRIKS ( Brazílie, Jižní Afrika, Rusko, Indie, Turecko, Argentina, Chile a Čína !).Toto uskupení dle našich informací je rovnoprávné , naprosto počítající se suverenitou národních států.

Lze konstatovat, že všichni přítomní budou ve vzájemném sbližování pokračovat a to jak se signatáři Hodonínských artikulí, tak i občanskými spolky. ( Hlavní redakce Národní listy dnes 7.5.2015 )

 

PODLE OHLASŮ JAK Z PARLAMENTNÍCH LISTŮ TAK I ODJINUD BYLA NÁVŠTĚVA MARINE LE PENNOVÉ ( NF F) PŘÍNOSEM I KDYŽ SE NA NI NAPOJOVALI ODPADLÍCI TYPU Jiří Juřička ( Bývalá ODS) či Tomio Okamura ( UPD nyní Svoboda) apod.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář