Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZNÁTE PAMĚTNOU BANKOVKU S PORTRÉTEM DR.RAŠÍNA ?

24. 7. 2015

NÁRODNÍ LISTY -NÁRODNÍ

MYŠLENKA-

NDS-ALMANACH-LUMÍR .

narodnilisty@centrum.cz, cmnd.nds@centrum.cz, valenta.cmnd@gmail.com,

 

DR.ALOIS RAŠÍN BY POSLAL LISOHLÁVKA SOBOTKU DO BLÁZINCE A CHOVANCE NA POZOROVÁNÍ K CHOCHOLOUŠKOVI , PŘIČEMŽ ZNÁMÉ TUNELÁŘE DO KRIMINÁLU PODLE ZÁKONA 50/1922 VIZ KALOUSKA, RITTIGA, NAGYOVOU , BAKALU A SPOL.

Pokud bychom vstoupili do „eurozóny „ jako měny, čeká nás nejen osud zadluženého Řecka ale na dlouhá léta ztrátu suverenity, národní integrity ( díky přistěhovalectví genocida národa) , polofašistická diktatura a propad sociálního státu. ( redakce)

 

zdroj: Reuters

Dnes 9:00 - Brusel
(Aktualizováno: 10:12 )

Eurosummit dosáhl jednomyslné dohody. Všichni jsou připraveni použít pro Řecko program ESM,“ ohlásil předseda Evropské rady Donald Tusk. Dodal, že Evropa Řecko finančně podpoří výměnou za „vážné reformy“.

Islamizace sexem : autor , hudební skladatel a předseda AZR mgr. Petr Hannig

Postřílení koupajících se turistů na tuniské pláži, demonstrativní popravy uveřejňované teroristy, fotografie zaťatých mužů v nejlepším bojeschopném věku valících se prostřednictvím uprchlických vln do Evropy.

To všechno je nám dostatečně z médií známé. Já se však chci zamýšlet na subtilnějšími aspekty ohrožení Evropy a zvláště České republiky. Předesílám, že jsem velice tolerantní ke všem náboženstvím a že ti, kteří snad budou očekávat plamenné výzvy proti víře v jednoho Boha prostřednictvím islámu, budou zklamáni. Já jsem měl přátele mezi indonéskými imigranty, kteří prchali před vojenským režimem v šedesátých letech. Ti byli skutečně z politických důvodů ohroženi na životě. Většina z nich byli muslimové. Jenže tehdejší muslim není totéž jako dnešní radikální muslim. Jakoby se z víry vytáhly ty aspekty, které nahrávají silovému řešení a potlačily se ty, které vyzývají k obdarovávání chudých atd.

      Ještě též předesílám: Vzhledem k politické korektnosti, kdy nám není dovoleno se ptát imigranta, zda je muslim či křesťan či dokonce ateista, musím zcela odmítnout přijímání jakýchkoliv nelegálních uprchlíků z těchto destinací. Víme přece o tom, že IS prohlásil, že využije uprchlických vln k zakládání bojových buněk v Evropě.     Bohužel špičky Evropské unie, právě tak jako tápají v otázce Řecka, tak i v otázce nelegální imigrace jsou naprosto pomýlené. Vždyť každý nelegální imigrant porušil zákony. Žádné kvóty, ba ani dobrovolné, žádné humanitární přijímání, okamžitá nepropustnost hranic EU. Francie s Británií má unikátní možnost napravit zničení režimu Muammara Kaddáfího, který bránil, aby z jeho území prchali utečenci. Vniknout na území Libye a zamezit pašování lidí do Evropy.

     Uprchlíci ze Sýrie to je jiný problém. Hroucení režimu Bašára Asada, který zaručoval v Sýrii náboženskou svobodu produkuje imigranty - křesťany, kteří jsou skutečně ohroženi na životě. Jenže my bohužel nemůžeme zjišťovat, zda-li ten, či onen je křesťan či nikoliv. Mimochodem před drahným časem jsem psal o tiskové konferenci patriarchy syrské pravoslavné církve Řehořem III, na kterou nepřišel nikdo z oficiálních médií: http://hannig.blog.idnes.cz/c/422554/Kdo-muze-za-uchylne-zabijeni-na-severu-Iraku-a-Syrie.html

      Můžete namítnout, že mezi uprchlíky ohroženými na životě jsou i vyznavači jiné odnože islámu, než je ta, kterou vyznává IS. O tyto uprchlíky by se měl postarat Írán, či jiná země s podobným náboženským zaměřením.

     Ale teď skutečně k titulku mého článku. Jak lze chápat islamizaci sexem. Nedávno proběhl v tisku případ mladé ženy, která se na dovolené zamilovala do mladého muslima a chtěla se s ním vdát. Rodina byla tvrdě proti, děvče si však tvrdě prosadilo svou, neboť byla oním mladém mužem zcela posedlá. Po svatbě a obdržení českého, to jest evropského občanství, mladík obrátil, dívku začal bít a dokonce si přivedl domů jinou mladou ženu. Ovšem legálním Evropanem už byl. Takových případů s různými obměnami je mnoho a jsou to právě české dívky, které takto dopadají.

Čím to je?

     Často se setkávám se steskem některých mladých žen: „Nejsou muži!“ Jak to, když populace je tak asi půl na půl? Problém je v tom, že naše současné mladé muže zajímá vše jiné než dobývání srdcí mladých žen. Od rána do noci pohrouženi v internetu, který si berou i do postele. Když chtějí nějaké vzrušení, tak na to je dobrý adrenalin různých zátěžových sportů, projevení fyzična je spojeno pouze se sportem. O těch, kteří se válejí v hospodách ani nemluvě. A to se pak nedivme, když mladá žena zahoří touhou po hnědých očích mladíka, jehož sametová pleť není zhyzděna tetováním (které islám zakazuje) a ve své celistvosti vzbuzuje až k šílenství touhu po sexu, který se v mysli mladé ženy promítá jako láska. Takový mladík není zatížen nějakým přemrštěným zájmem o internet a alkoholem nikdy cítit není, neboť mu to víra zakazuje. Ona česká dívka z 92% žádnou víru neuznává, takže jí není zatěžko při svatbě na islám přistoupit.

     Cestuji každý rok po Francii, kde žije nejpočetnější muslimská minorita. Pokud tam vidím mladé ženy s pokrývkou hlavy, tak jsou vždy z oné minority. Nikde jsem neviděl tolik zahalených mladých příslušnic místní většiny zahalené šátky, jako u nás. Je to dáno tím, že jsme nejvíce ateistickou zemí v Evropě a není tedy žádným problémem přijmout sňatkem víru, neboť se žádné není třeba vzdát.

     Na závěr: Žádná hnutí ani protesty nás od islamizace nezachrání, pokud si sami nenajdeme znovu cestu k našim kořenům. Hledejme znovu cestu, která nám zjeví, jak krásná je láska muže a ženy. Ta láska, která byla po staletí opěvována třeba v našich krásných národních písních.  

    Pokud se Evropa nevrátí k hodnotám, které určovaly její vývoj, což je křesťanství, od pravoslaví, katolicizmu, přes různá učení evangelická až po nejnovější fáze např. letniční hnutí, to vše vycházející ze starozákonného Desatera, dále pak filozofii od starověku, přes Kanta atd., až k poučenému ateismu, pokud se bude Evropa utápět v bezbřehé konzumnosti, vycházející z módních trendů, konzumace drog atd., tak nemá ani Blok proti islámu šanci na zastavení trendu, který Evropu zničí, tak jako byl zničen starověký Řím.


 


 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ilumináti z celého světa a zejména ČR

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

člověče

hrubý,16. 9. 2015 14:04

ty máš ale výdrž. Myslím, že to chce léčení - nejlépe v psychiatrické léčebně.