Jdi na obsah Jdi na menu
 


14.10.1918 AŽ 28.10.1918 BYLA TO REVOLUCE, 17.11.1989 PUČ- VLASTIZRÁDCŮ

24. 10. 2014

 

iluminati-vii.dil.jpg

 

 

 

 


 

NÁRODNÍ LISTY- 1918 AŽ 2014


 

ČESKOSLOVENSKÝ LEV.

14. ŘÍJEN AŽ 28. ŘÍJEN 1918 REVOLUCE – SPLNĚNÍ STALETÝCH SNŮ ČECHŮ A SLOVÁKŮ PO SPOLEČNÉM STÁTĚ .


 

VÝROČNÍ ČLÁNEK PŘEDSEDY ČESKOSLOVENSKÉ NÁRODNÍ DEMOKRACIE – N D S JANA VALENTY


 

Probudil jsem se do slunečného rána bez deště a vyhlédl z okna: Lidé chodili po ulicích, mávali na sebe a připnuty měli trikolóry. Den svobody! Pospíchal jsem do Obecního domu, kde zasedal výbor „Mafie“, jinak ČESKOSLOVENSKÝ NÁRODNÍ VÝBOR. Všude vlály národní vlajky a tu a tam se objevily i Slovenské symboly a Deklarace z Martina již byla přítomností dr. Dežo Ursínyho, dr. Vavro Šrobára a dr. Milana Hodži potvrzena vyhlášením ČNV jako prozatimního parlamentu .“ JOSEF SVATOPLUK MACHAR, básník a politik NS-NDS !


 

K tomu : Dlouho jsem v Národním archivu studoval spisy , které kdysi zachránil pro národ Karel Jaromír Erben a posléze obětaví zaměstnanci Národního archivu ČR a SR ( ČSR). Společný stát s vyjímkou okupace 1939-45 ( Slovenského státu a Protektorátu B+M) trval 73 let až do potupného hlasování Federálního shromáždění ( SL a SN) ČSFR s velmi pochybenými dobře zaplacenými vlastizrádnými těsnými hlasy o rozpadu obou států. Již 14. října 1918 což je záměrně zamlčováno soudobými pseudo- historiky promluvil u Sochy Sv. Václava JUDr. Karel Kramář ( ČKL POSLANCŮ STÁTOPRÁVNÍ DEMOKRACIE- NS-NDS) , JUDr. Václav J. Klofáč ( NSS), dr. Josef Scheiner ( Sokol-Junák) , Antonín Švehla za I. Domácí odboj. ( záběry filmui existují V. Čáslavského)

Ostatně Smíchovské centrální náměstí je takto pojmenováno. První republika byla a zůstane po dvacet let existence , ostrovem svobody v nesvobodném světě i když oklešťována zednářskou mafií .

Neopomeneme mluvčího MAFIE JUDr. Aloise Rašína , ale i autora vyhlášení českých a slovenských spisovatelů, poslance a senátora za NDS profesora Aloise Jiráska, zejména však J.S. Machara budoucího generálního inspektora silné čs armády ! V Praze byla i delegace Podkarpatské Rusi vedená Ilarionem Curkanovičem a dr. Pjotrem Vološinem ( oba Zemští prezidenti).

Pochod našich legií , které se vrátily jak z Ruska tak i Itálie a Francie byl vyjádřením vůle národů nové republiky ji bránit. Dr. Rašín oddělil silně inflační Rakouskou měnu deflační politikou a tak ČS KČS se stala jednou z nejsilnějších měn ve světě.

Judr. Karel Kramář se stal prvním ministerským předsedou a s ním odjel nový ministr zahraničí V.J. Klofáč do Paříže , aby oznámili prezidentu nového státu jeho zvolení Prozatimním Národním shromážděním !

Národní shromáždění plně potvrdilo ZEMSKÝ SYSTÉM I.REPUBLIKY, návaznost Zemského sněmu a Českého klubu poslanců obou zakládajících národů Čechů a Slováků a tím byl plně legální !

Vzhledem k nerespektování ÚSTAVY 1920 komunistickou mocí od roku 1949 ani jeden „parlament „ nemůže být uznán za legální ani tzv. „FEDERÁLNÍ SHROMÁŽDĚNÍ „ , ustavené po okupaci ČSR 1968, zejména však složení a volby do tohoto orgánu roku 1992 směřující k rozpadu státu.


 

NEBYLO VYHLÁŠENO PŘES MNOŽSTVÍ PETIČNÍCH ARCHŮ 2.8 MIL VOLIČŮ REFERENDUM. O ROZPADU ROZHODLI VLASTIZRÁDCI !


 

IDEA ČESKOSLOVENSKÉ STÁTNOSTI JWE NEJEN AKTUÁLNÍ, ALE ŽIVÁ. OBA NÁRODY MAJÍ K SOBĚ BLÍŽE A CO VÍCE, BOUŘÍ SE PODKARPATSKÁ RUS, OPĚT OHROŽENÁ LIKVIDACÍ PŮVODNÍHO OBYVATELSTVA. SLOVENSKÝ ODPOR VŮČI MAĎARIZACI ZAČAL V MARTINĚ 1918 DEKLARACÍ A ROVNĚŽ I DNES SLOVÁCI SEPSALI DEKLARACI NEUZNÁVAJÍCÍ SOUČASNÝ REŽIM NA SLOVENSKU.

POKUD ČESKÝ NÁROD SE DOSUD NEPROBUDIL A NEVYŽENE ZRÁDCE, ZLODĚJE A KOLABORANTY Z NAŠÍ ZEMĚ, NEBUDE V NAŠÍ SPOLEČNÉ VLASTI NIKDY DOBŘE ! ( V Praze dne 24.10.2014)


 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář