Jdi na obsah Jdi na menu
 


AKTUÁLNÍ ÚVODNÍKY- KOMENTÁŘE

24. 10. 2014

800px-20_korun_1926_reverse-rasin.jpg 

NÁRODNÍ LISTY – fejetony- úvodníky a komentáře

www.narodnilisty.estranky.cz, narodnimyslenka.estranky.cz, nds.estranky.cz, almanach-lumir.estranky.cz, narodnilisty.dnes.blog.cz


 

( ZVÝRAZNĚNO PRO INVALIDNÍ OBČANY A ČTENÁŘE)


 

ÚVODNÍK ŠÉFREDAKTORA V ČÍSLE 53 ROČNÍKU 153- informační

-LIDSTVO I DÍKY PRORAŽENÍ INFORMAČNÍ BLOKÁDY NEBUDE ZOTROČENO !


 

Vážení čtenáři, k 1.11.2014 dojde k dalším úpravám webů Národních listů . Jednotlivé weby budou specifikovány. Čtenář má možnost hlavní zprávy, úvodníky a komentáře-fejetony si doma vytisknout. Autorizovaná díla však jak víte ze zákona jsou zpoplatněny!

Národní listy zaznamenaly přes zjevné potíže a akutní nedostatek peněz výrazný vzestup všech webů. Přibyl i československý-zemský-sněm.estranky.cz, též na facebooku a i tam dochází k bezprostřednímu zveřejnění všech závažných příspěvků.

Na prvém místě sledovanosti v oblasti kultury jsou tři řady ILUMINÁTŮ , což dokazuje že nejde o jakousi výrobu „ spiknutí“, ale ucelený obraz z mnoha zdrojů. Tak jako byly ohroženy předchozí civilizace ŘECKO, ŘÍM, EGYPT, IMPERIA , rozkladem morálních, lidských, ekonomických a národních států vlivem diktátu tzv. „západní demokracie“ z USA a EU. Ujařmení Evropy se děje proti zájmům národů, útočí se na základní křesťanské hodnoty – rodiny, jsme nuceni „konzumovat „ cizí vlivy, nezvaná přistěhovalectví a tzv. „multikulturu“, která potlačuje národní kultury národů. Lidstvo se začíná poučovat a tento vnucený diktát „mocných světa „ naráží na proražení informační blokády národů. Internet se světové mafii vymkl z ruky. A proto i Národní listy na svých webech mají co říci do ozdravného procesu procitnutí lidstva, které již zasahuje formou úsilí o přímou demokracii . ( JV)

 

Náhledy fotografií ze složky FOTOGRAFICKÉ POSTŘEHY

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář