Jdi na obsah Jdi na menu
 


JSME OPĚT NA STRANĚ SVÉHO NÁRODA MILÝ DR. KRAMÁŘI

24. 2. 2015

NÁRODNÍ LISTY

OS Český klub -Kluby Národních listů ročník 154

OSLOVENÍ PŘEDSEDY ČSND-NDS A ŠÉFREDAKTORA NÁRODNÍCH LISTŮ DNES 25. ÚNORA 2015 .

Spolu organizátor

ČESKOSLOVENSKÉHO NÁRODNÍHO SNĚMU

JAN VALENTA, ve spolupráci s 1. místopředsedou ČSND-NDS Zdenkem Čerešňou ., kterému všichni přejeme brzké zotavení po náročné operaci, kterou postupuje dnes.


 

Vážení čtenáři, milí spoluobčané, přátelé a spolupracovníci , účastníci za ČR a SR .

Takřka v předvečer historické chvíle, na které jsme pracovali dlouhou dobu hledání, poznávání , úsilí , rozbíjení naší společnosti, marných Peticí a žel mnoha společných akcí , místo obvyklých úvodníků a fejetonů se obracím na oba národy Československé federativní republiky !

Naše bratrské národy žijí patnáct století ve středu Evropy a jak jsem dnes sledoval z videí, jak v Bratislavě ( proti návštěvě P. Porošenka ), tak i v Praze ( viz. Anti majdan) má společného jmenovatele a to uchování míru na této planetě .

Už víme, kdo a jaké síly rozbily společný stát a bude mi ctí mluvit o tom v Hodoníně a i o tom, co my prostí lidé můžeme udělat pro svou vlast, abychom dosáhli jejího opětovného sjednocení. Nemůže nám v tom zabránit několik zoufalců z dvou protiakcí ve stejný den , 28. 2.2015 . Ačkoliv mnoho lidí se stále nedokáže orientovat v situaci která nám hrozí, zejména dokonalá genocida obou slovanských národů v matičce Evropě. Již dříve šlo o zločinný plán na likvidaci Jížních Slovanů ( Jugoslávie), dnes Ukrajiny a dokonce plány na opětovné napadení Ruské federace.

Uvědomí si ti, co ve vlastní pohodlnosti svých uzavřených domovů co činí sami se sebou ? Naslouchají propagandě ČTV ale i STV, ačkoliv hodně pro nás a společný stát udělali po dlouhé době Slovenského národného povstanie , sami naši spoluobčané na Slovensku?

Zejména Občianský tribunál a Občianský rozhlas a televízia . Oni nemohou být zatahováni do našich problémů s osobami v tzv. Občanském tribunálu z Hradce Králové, ani chystané akci asociálních a kriminálních živlů v Pardubicích a i Praze !

Považuji za svoji morální a lidskou povinnost ujistit naše přátele, že si v Čechách pořádek uděláme a to v duchu odkazu husitů a bojovníků za svobodu v obou světových válkách. Ale i s těmi, kteří v rozporu se Zákonem zakazujícím propagaci fašismu a podobných ideologií , placení pány Jaromírem Štětinou, Karlem Schwarzenbergem, Miroslavem Kalouskem, Sašou Vondrou, Romanem Jochem, Karlem Hvížďalou ( st. , ml .) a jinými zcela zdiskreditovanými novináři .

Tito lidé nejsou ani Češi ! A podporujeme naše bratry při akcích občanů Slovenska požadujících odvolání z funkce prezidenta SK Andreje Kisku za to, že pozval prezidenta Ukrajiny Pjotra Porošenka do Bratislavy !

Byl jsem otřesen, nakolik se rozdmýchává nenávist vůči ruskému národu . Prezident Ruské federace dr. Vladimír V. Putin nedávno na konferenci OPEC-OBSE v Mnichově sklidil velký potlesk i z řad státníků EU za velkolepý projev člověka, který nechtěl a nechce válku a prezidenta Barracka Obamu (USA) dokonce označil za přítele. Nebýt Ruské obranné síly, jestřábi v NATO-USA by rozpoutali třetí světovou válku s hroznými důsledky . Proto Mírová smlouva v Běloruského Minsku musí být naplněna. Tak jako mnozí spoluobčané si přeji nezávislou, neutrální a federalizovanou Ukrajinu spolupracující s obnovenou Československou federativní republikou jako soused a přítel. Jsme Slované a nenecháme se vyvraždit nenávistnými kamarády bankovní a průmyslové mafie, která své neúspěchy chce kompenzovat vyvražděním poloviny lidstva. Dnes národy třetího světa si toto dostatečně uvědomují . Putin to připomenul v Mnichově : Indie ( 1 mld obyvatel), Čína ( 1.4 mld ), Ruská federace (270 mil obyvatel), Brazílie 160 ( mil obyvatel), Turecko ( 80 mil obyvatel) a další národy se chystají do ekonomického ( v žádném případě vojenského paktu) , vstoupit .

Budeme to i my ? Evropská unie selhává v základních problémech a neřeší to k čemu se zavázala ještě v EHS. Její potenciál slouží imperiu a tím jsou zadlužené USA . Dnes Rusko není pro Československo nepřítel a okupant. To si uvědomíme až když půjde opravdu o přežití našich žen a dětí. Aby je nevyvražďovaly cizí a zabavené zbraně ( viz Donbas) . Věřím, že oba národy Čechů a Slováků budou těmi, kteří v duchu odkazu velikánů obou zemí dokáží ubránit mír na naší planetě a pomohou té Evropě, které se domáhají ti, co jsou v zajetí dezinformací .

Jsem rád, že jsem na počátku této mírové cesty .

Váš Jan Valenta v.r. dnes 24.2 2015


 

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář