Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁRODNÍ DEMOKRACIE JDE S NÁRODEM.

4. 4. 2009

Okřídlená slova našeho předsedy dr. KARLA KRAMÁŘE je nutné přenést do současnosti. Ano, přes všechny potíže a destrukce vládních byrokratů tu jsme a budeme, neboť jsme součástí svého lidu. Náším programem je obnova důvěry občanů k slovu "POLITIKA". Profanace Topolánka a Paroubka přesahuje meze , přes které je ochoten národ jít. Ostuda doma se ještě dá řešit, debakly na mezinárodním kreditu nikoliv. Z bludného kruhu, do kterého nás dostaly současné parlamentní strany musíme nutně ven ! 

Není jiné cesty nežli vytvořit nové politické zastoupení na všech stupních. Tak jako to učinili naši předkové, když nejprve založili Český klub roku 1863, posléze dovedli národ k 28.říjnu 1918 a ze všech sil zápasili proti Mnichovu a jeho důsledcím. Byla to Národní demokracie , která byla systematicky ničena, aby tento národ neměl oporu. Řada obětí nacistické a komunistické zvůle, dlouholeté emigrace a současná byrokracie je hlavní příčinou, proč nemáme víc sil. Nutné je obnovit a získat především nastupující generaci, dále schopné lidi a mozky. Jen tak můžeme v moderním pojetí navázat na minulost!

Především : Musíme chtít ! Věřím, že ve spolupráci s občany, kteří teprve vstoupí do politiky jako nezávislí, tak ve spolupráci se stranami , hnutími a občanskými aktivitami v Českém a Moravském klubu můžeme navázat na lepší časy našeho národa. Nejsme xenofobové, nejsme spojenci tzv. "Národní strany", ani jiných bojůvek, jsme demokratickou otevřenou stranou, která národ nikdy nezklamala a nezklame ! Proto věříme, že utvoříme koalici slušných lidí a dobrých hospodářů. jen tak se dostaneme z krize a marasmu.

Sledujte NL Internet, kde se dovídáte pravdu. Národní listy patří Vám občanům!  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář