Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁRODNÍ DEMOKRACIE ZVEŘEJŇUJE NOVÉ PETICE Z 28.ŘÍJNA 2014

3. 11. 2014

ÚVODNÍK PŘEDSEDY ČS ND-NDS JANA VALENTY S PŘÍSPĚVKY:

 


 

NÁRODNÍ LISTY 55. vydání ročník 153 ÚVODNÍK ŠÉFREDAKTORA : K VÝROČÍ 28.ŘÍJNA NADĚJE NA VZKŘÍŠENÍ NÁRODA ! ( Jan Valenta 29.10.2014)


 

Nepředpokládal jsem že něco převratného se stane 28.října na Václavském náměstí v Praze. Šel jsem pouze na zdravotní procházku a chtěl jsem si připravit fejeton do Národních listů, avšak ten posunu k tématům, která budou zveřejněna Národními listy do pátku, zítra už to nestihneme ….

Okolo 13 h u koně se sešla relikvie : Strana Koruna česká se maršem Radeckého, Rakouskou hymnou a nádechem duchovního úpadku pobělohorské šlechty. Ta národní aristokracie se frašky nezúčastnila . ( bez komentáře nestojí za to) .

Nicméně poté, co účastníci odkvačili na jakýsi průvod s transparenty volajícími po obnově monarchie , jsem narazil na člena Holešovské výzvy Standu Česáka instalujícího celkem trefný Petiční stánek. Chvíli jsme mluvili o tom, co se za dva roky od velké demonstrace 15.března 2012 pokazilo s občanskou aktivitou. Podepisoval jsem desítky Petic a i naše prohlášení k vývoji v České republice a jak víte nemilosrdně kritizují roztříštěnost, sebestřednost a i hloupost některých „aktivit „. Zaujala mne pečlivá úprava Petic a zejména Apel pro mír s ohledem na vážný konflikt na Ukrajině a dále k zoufalému stavu naší veřejnoprávní České televizi, která zcela v rozporu s koncesionáři ( což je asi pět milionů lidí), naprosto mizerně informuje veřejnost co se děje u nás a právě ve světě ohroženém hrozbou rozšíření válečného konfliktu z Východní Evropy, Arabského světa a Afriky ! A TŘETÍ ZÁVAŽNÁ O PROTIPRÁVNOSTI ROZDĚLENÍ ČESKOSLOVENSKA V ROCE 1992 A VRÁCENÍ STATUSU QUO, PO ČEMŽ ČESKOSLOVENSKÁ NÁRODNÍ DEMOKRACIE VOLÁ 22 ROKŮ!

Seznámil jsem vás i s výzkumem státu a práva, abychom překlenuli „žabomyší vojny „ aktivistů a množství nově a starších vzniklých nesmyslných politických stran. Ty s jepičím životem jsme je popsali a skutečně došlo i k masovému bojkotu voleb. A zůstal jsem do večera , petice podepsal a příjemně mne překvapil přes mrazivo zájem našich občanů obou republik !

A tak jsem zase na Václaváku už jako jak přítomní řekli „ živá legenda“ opět promluvil i za Národní listy a PV ČS ZS . I proslov emotivní jako ženy paní E. Řezníčkové ( HOV) mne velmi zaujal. A tak se těším na to až budu moci pustit do Národních listů Petiční archy. Myslím, že jako občané jsme vykročili k porozumění a správným směrem. Váš Jan Valenta


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář