Jdi na obsah Jdi na menu
 


OZVALI SE PAPPENHEIMŠTÍ .

23. 2. 2010

LHÁŘI VAŠUTE : PŘEDSEDA ND-NDS JAN VALENTA POKUD JSME SVĚDKY JEDNÁ S MGR. PETREM HANNIGEM  E-MAILY, NDS PODPOROVALA SUVERENITU VE COLBÁCH DO EU. ZJIŠŤUJEME POSTOJ TÉTO STRANY, MNOŽÍ SE SKUTEČNĚ ČLENSKÁ KRITIKA VŮČI POSTOJI SUVERENITY A ZNEUŽITÍ NAŠÍ LOŇSKÉ PODPORY !

Usnesením předsednictva ND-NDS ze dne 12.2.2010 po předchozích projednáních 16.1.2010 bylo konstatováno, že SUVERENITA  nereagovala na výzvy k jednání o široké koalici, byly výhrady jak k panu mgr. Petru Hannigovi, tak Janě Bobošíkové ( jejich činnost za normalizace - SSM, šoubyznys..PH , provázanost ...ND-NDS proto veškerá jednání zastavila. S dalšími subjekty bude jednat až po březnové Konferenci ND-NDS

REDAKČNÍ

V poslední době, kdy ČMND-NDS , kdy se naše strana dostává do podvědomí občanů naší vlasti se ozvaly opět po dlouhé době jisté "husy které neosvobozují Řím" ale hulvátstvím , nebetyčnou drzostí a zákeřností se snaží pomluvit vedení strany, nevybíravým napadáním. Skutečně, páni Pražský a Vašut místo žaludku mají "bachor". Napáchali množství škody jak NDS, tak osobně předsedovi naší strany. Je až nápadné oč se snaží. Opět denunciovat a snažit se dát o sobě v tom negativistickém pojetí "o sobě vědět". Naše redakce se nebude nadále zabývat lidskou záští, že sami se nedokáží tito lidé povznést nad svou vlastní lží. Plně stojíme za svým předsedou a vyjadřujeme mu plnou solidaritu. Páni Pražský, podnikejte, jak jste řekl člence KPK paní Severinové, " že nemáte o nás zájem ". Nemějte, okolo nás je dostatek lumpů a podvodníků, které ještě naši spoluobčané musí trpět. Vše dočasu! Na každého jednou dojde. Pan předseda strany  píše pravdu a té se lidé typu "potrefených bojí" a pro jejich "jed" si nenecháme atmosféru Vánoc, jejich poezii a otevření se lidských srdcí, kazit. Jsme zajedno a klidně se utápějte ve žluči, my máme před svým národem kredit, vy jen pohrdání.

     PŘEJME SI LEPŠÍ SVĚT.HEZKÉ VÁNOCE A NOVÝ ROK.

ČLENOVÉ ČMND-NDS-REDAKCE NDS-NL I

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář