Jdi na obsah Jdi na menu
 


PODĚKOVÁNÍ PŘÍZNIVCŮM .

26. 1. 2010

MILÍ PŘÍZNIVCI A RESPONDENTI .

-------------------------------------------------------

V těchto pro mne těžkých dnech Vám vřele děkuji za projevy sympatií , které nepatří mé osobě, ale naší straně, která mne naučila všemu co znám. Ano, byly to velké vzory: dr. Karel Kramář, dr. Alois, Ladislav a Miroslav Rašínové, profesor Alois Jirásek, básník našeho lidu Viktor Dyk .

"ZBABĚLÝ JE TEN, KTERÝ SE POD SVÉ KRÉDO NEDOKÁŽE ANI PODEPSAT TŘEMI KŘÍŽKY."

VZKAZ PRAŽSKÉMU: PRAVDA I O MNĚ BUDE ZVEŘEJNĚNA, ALE I O TOBĚ ZRÁDČE. NIKDY JSI NEBYL, NEBUDEŠ A DR. KRAMÁŘ ČI DR. ALOIS A LADISLAV RAŠÍNOVÉ SE V HROBĚ OBRACEJÍ DVAKRÁT, POKUID S VÁMI NDS NEZATOČÍ PODLE ZÁSLUHY. JSI ODPAD SPOLEČNOSTI . redakce celá

To jen na adresu těch, kteří jsou v menšině. Velmi se omlouvám  těm, které jsem nemohl přečíst, neboť po sprostých anonymech redakce maže některé komentáře,které odporují etice. K tomu jsme zavázáni smlouvou se zřizovatelem e-stránek. Přesto vaše příspěvky budu číst z mého osobního archivu pozorně, tak jako vše co stačím .

Jsem velmi potěšen vzrůstající popularitou naší strany. Vidím, že lidé odlišují od různých xenofobních kreatur a touží po tom, aby tak jak kázal Mistr Jan Hus jsme věděli , že nejsme národem otroků, ale vzdělaných a přemýšlivých lidí.

     Pevně věřím, že v našem lidu dříme dosud mnoho dobrého. Jestliže chceme, aby mladý člověk našel uplatnění po studiu ve svém oboru, zaměstnanec důstojnou práci a senior zasloužené ocenění za celoživotní dílo a práci, tak to není v žádném případě propagace levice, ale specifické cesty našeho národa k prosperitě a to díky vlastnímu umu a nadání, které je nám snad dáno od "BOHA".

Proč máme milí spoluobčané a členové naší strany neustále doplácet na tu nejhorší sortu našeho národa? Na podvodníky, zrádce, korupčníky a lidi bez studu, vlastenectví a na ryzí prospěcháře? Proč nevládnout společně s vámi formou přímé demokracie?

Věřme sami sobě, vždyť jsme dokázali světu jak umíme dát světu bohatství světové literatuře, umění, ale i velké vynálezy, kterými se nemůže leckdy pyšnit leckterý národ větší a početnější. Proč se neustále hrbit a žehrat na to, že " tamti si to udělají jak chtějí". Vezměme hlavy do hrsti a pojďme budovat společně novou a spravedlivější republiku, kde alespoň si v restauraci zanadáváme, že ta "naše vláda" neudělala to či ono ! Pojďme společně žehrat na to, že vše nelze provést "mávnutím kouzelného proutku", ale že my sami si musíme hluboko šáhnout do svého ega. Věřím moji drazí, že jste mne pochopili. Váš Jan Valenta

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář