Jdi na obsah Jdi na menu
 


POLITIKA- VĚC VEŘEJNÁ

4. 5. 2009

Květen je opět ve znamení výročí, tolik známá pro ty, kdo znají nás !

Národní demokracie je pro občany stranou, která je tu pro svůj národ, nikoliv osobní prospěch jedinců. Naši odpůrci dělali a dělají vše, aby nás zničili. Květen je měsíc výročí tragické smrti básníka a senátora Viktora Dyka+ 14.5.roku 1931, nepochybně na závěr měsíce JUDr. Karla Kramáře + 29.5.1937. Leckterá politická strana vyvolává jména našich velikánů. Tzv. Národní strana, ale dokonce DS a Národní odpor! - Z hluboké neznalosti naletěli mnozí mladí lidé na propagandu naprosto odlišnou od cílů našich předků a novodobých úsilí o zachování suverenity naší vlasti . Ať to byli oba Rašínové, Alois a Ladislav, či Mladá generace NDS, vždy měli na mysli svůj národ a jeho prospěch , rozkvět národního hospodářtví ( prof. dr. Karel Engliš) , kultury a vzdělanosti ( profesoři Alois a Arnold Jiráskovi - první nejslavnější český románopisec, senátor + 1930, druhý slavný chirurg-syn), všichni ti, kteří zápasili proti přesile totalitních režimů ( dr. Ladislav Rašín + 1945 , dr. Vlastimil Klíma + 1986) .

Na politické scéně mimo parlament vznikly další mini strany. Je to jen ke škodě občanů, pokud sledují vlastní zájmy. NDS osmnáct let bojuje o navrácení důstojného místa v politickém uspořádání v duchu ideí první republiky. Odsuzujeme další rozbíjení ušlechtilých myšlenek obnovy naší suverenity, důstojnosti lidí, moderního pojetí politického uspořádání. Některé nové politické strany dokonce si vypůjčily z našeho programu ( zřejmě z webu) i myšlenku referend  ! Již v Programu pro 40 milionů z třicátých let bylo znát, že i přes různou stranickou řevnivost byla vůdčí ideou společnost koexistence národního kapitalismu, ekonomické zajištění dělníků, zaměstnanců , živnostníků a středního stavu. Osočovali nás ti, kteří republiku Československou zradili ! Stejně tak i v době rozpadu ČSFR !

NDS ztratila vůdčí osobnosti, žila v exilu a jako první byla oceněna i Spojeneckou kontrolní komisí po 2. světové válce. Málokdo dnes ví, že dr. Ladislav Rašín, nástupce dr. Kramáře byl takřka "proti všem", když se šesti poslanci založil Výbor na obranu republiky roku 1938 v období Mnichovské zrady! Stejně tak jsme byli v Petičním výboru za zachování ČSFR roku 1992!

Dr. Kramář na adresu Beneše a tvůrců Československé ústavy při otevření Národního shromáždění v r. 1920  řekl : "Nesvazujme Slováky, ani Karpatorusíny do centralistického chomoutu . Republiku posílíme, když každá země ( myslel spolková) bude mít svoji vládu a autonomii, bude si moci rozhodovat o svých vnitřních věcech sama. Československá idea byla zrozena  na bojištích války a proto ji msíme chránit. Jen tak uhájíme svobodu všech národů a národností  žijících na území svobodné republiky"....Těchto nadčasových slov si naši politici nevážili a proto přichází i Česká republika o zbytky suverenity a stáváme se i pro své bezzásadové postoje směšní uvnitř Evropské unie, která je ovládána eurobyrokraty z globalistických lobby a "socialistických " stran, které se nevzdaly "internacionalismu" a tím i bolševismu !

NDS nemůže být lhostejno, nakolik je rozbita opozice. Navrhli jsme obnovení Českého a Moravského klubu, který v minulosti sehrál tlakem a rozumnou dohodou politických stran významnou roli při vzniku ČSR ! Doklady o tom, jak se tvořila moderní historie naší vlasti jsou v Národním archivu v Praze. Je s podivem, že čeští vlastenci uchovali mnohé z čeho národ může čerpat novou sílu a odvahu vyprovodit mizerné vládnutí do propadliště dějin.

Velice jsem rád, že se množí mladí zájemci o vstup do strany, která vždy bude stát na straně občanů. Vždy tomu tak bylo ! - Pokud ještě si vzpomeneme na odvahu a statečnost, se kterou zápasili mnozí naši lidé, máme naději jít do voleb v říjnu v rámci koalice, která bude založena více na občanech, znechucených vším vládnutím okolo ! NDS raději, nežli nekonečná jednání a výzvy mimoparlamentním stranám se obrátí na občany přímo. S kým jít do  předčasných voleb ? Nezávislí plus ti, kterým leží osudy naší země na srdci.

A k tomu vyzývám ty, kteří čtou Národní listy Internet  a i naše webové stránky. Mohu jen slíbit, že na nich budeme zveřejňovat postupy jak řešit krizi v České republice.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář