Jdi na obsah Jdi na menu
 


PRVNÍ ČÍSLO ČASOPISU ČLENŮ NDS NÁRODNÍ DEMOKRACIE

6. 1. 2015

ČESKOSLOVENSKÁ NÁRODNÍ DEMOKRACIE

tiskový orgán v čísle 2

6---ja-a-jan-valenta.jpg

ÚVODNÍK PŘEDSEDY ČS ND-NDS

NÁRODNÍ LISTY- FEJETONY A KOMENTÁŘE – ÚVODNÍKY.

Jan Valenta, šéfredaktor KNL .

 

Ročník 154 číslo 2 týdenní vydání .

 

ÚVODNÍK ŠÉFREDAKTORA JANA VALENTY DNES 6.1.2015

 

Den Tříkrálový : Kašpar-Melichar – Baltazar ze tří národů . Národy Československa , země která byla zaprodána v rozporu s deklarací o nezávislosti z 28. října 1918 .

Obnovenou Petici za Anulaci rozpadu ČSFR berou za své oba národy a zejména naši bratři sužovaní euro platidlem a režimem lichváře Andreje Kiska a Roberta Fica už mají toho všeho svinstva „po krk ! „ My ne? Stále budeme čekat jak zajíci, až nás samozvaní myslivci postřílejí? V obou zemích není už pomalu co krást, zničit , rozprodat a udělat z lidí žebráky, bezdomovce a bezprávné loutky . V podnicích vládne svévole a neplacení zaměstnancům, vesele bují SCHWARZ SYSTÉM ZAMĚSTNÁVÁNÍ „NA ČERNO“ , to vše aby ti co zlodějnami zbohatli neplatili daně. Proto je směšné tvrdit, že za rok 2014 už máme deficit státního rozpočtu 77.8 mld.kč !

Zvednutí platů na minimum 9200 Kč je legrace a plivnutí zaměstnanosti při nehorázných daních, DPH a všeobecné drahotě. Jak jsem na sobě a mnoha našich příznivců a důchodců zjistil, zvýšení důchodů k 1.1.2015 se vesměs pohybuje okolo sta korun ( i já jsem oběť), včetně invalidů . Matky s dětmi mnohokrát nedostaly včas dávky a jejich zvýšení na dítě deset tisíc určitě využijí naši Romové, těch se rodí oproti bílým poněkud více.....

A máme to! Prý došlo k oživení naší ekonomiky , ale oživte vánočního kapra když vám ho prodají „leklého“.... Tvůrčí lidé a ta má stále naše země dost se stali vesměs oběťmi privatizačních podvodů století Klausovy éry a i dalších vlád „prognostiků“ . Rozkradeného národního jmění může čítat víc než 22 bilionů Kč, nehledě na rozprodej našeho zlata koncem devadesátých let. Ministři financí Kočárníkem počínaje a Kalouskem konče by lehce vydal Interpol k Mezinárodnímu soudu v Haagu za hospodářskou genocidu národa !

A přeci mají naše národy naději, když v referendech nechají současné politiky padnout a mafiány potrestat řádným demokraticky určeným soudem !

DEMOS-KRATOS : vláda lidu neboli demokracie, vykládaná často účelově a přeci by měla převládnout nad vládou oligarchie . Když kancléřka SRN Angela Merklová , přiznala, že Řekové zřejmě po volbách opustí eurozónu, je to stejný šok, jako vyhlášení Referenda o vystoupení Velké Britannie z Evropské unie. A tím zachránil společný stát Angličanů , Welšanů a Skotů!

A co udělají Češi a Slováci s potenciálem kulturních národů, kteří patnáct století bojovali za společnou vlast ? Maďaři již nelpí na SVK a Orbán se brání EU a USA, zachoval obchod s Rusy a zachránil zemi před diktátem. Víme hodně o invazi 1956 a u nás 1968 , ale dnešní Rusko se po rozpadu SSSR roku 1991 změnilo zejména po odchodu Jelcina, který více na Kavkaze vedl agresívní války než Vladimír Putin, který jen připojil Krym k federaci referendem , když každý soudný historik ví, že Krym byl Ruský. Podívejte se jen na repliku Barba Na Baště : Kramářovu vilu , kterou nacisté, bolševici a bildeberští mafiáni ukradli národu . Velký vůdce našeho národa ji nechal postavit podle letoviska své ruské manželky Naděždy Konstantinovny nad Vltavou jako symbol slovanství . Připomínám, že to byla skvělá vzdělaná žena na rozdíl od manželek komunistických a současných manželek premiérů a prezidentů....Ona československou vlast milovala !

Jak dál ? Když národ využije svého práva a povinnosti dbát na věci veřejné, práva na kontrolu co se děje s financemi a úředníky státu, máme půl vyhráno. A o tom to je: Referendum musí obsahovat nová ústava a nástroje proti rozkrádání národního jmění . Jsme nadané národy a jestliže už jednou jsme se dostali za krátkou dobu z hladomoru po první válce, myslím že máme ještě šanci se vrátit mezi vyspělé národy světa. Nebojme se vystoupit z Evropské unie, nepřijmout euro, nebojme se těch, kteří z nás udělali nesvéprávné občany. A PROTO JAK PRAVÍM : „VŠICHNI K PUMPÁM“.

Váš Jan Valenta

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář