Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÁNOČNÍ POSELSTVÍ PŘEDSEDY ČS-ND -NDS JANA VALENTY

22. 12. 2014

6---ja-a-jan-valenta.jpgČECH A SLOVÁK V PŘEDSEDNICTZVU NDS !

NÁRODNÍ LISTY- ČESKOSLOVENSKÝ SNĚM-ČS NÁRODNÍ DEMOKRACIE

PŘEDSEDA ČS-ND-NDS A ŠÉFREDAKTOR NÁRODNÍCH LISTŮ

JAN VALENTA DNE 22.12.2014

 

Vážení a milí občané, čtenáři Národních listů a přátelé vlastenky a vlastenci.

Dlouho jsem zvažoval co Vám a sobě přát k vánocům a Novému roku 2015 v situaci , kdy národ je rozložen jak mediálními „vymýváním mozků“, tak vládnoucí vrstvou, která se dostala k moci jedním z největších podvodů z údobí patnácti století, kdy vznikl na našem území poprvé společný stát ( roku 624 ) . Několikrát byla vůle Slovanů i díky nesvornosti rozložena, naposledy k 1.1.1993 . Rozpad státu který založil I. Odboj a v součinnosti Národní obrození uskutečnili žel, příslušníci zoufalé menšiny těch, kteří cizopasí na neprávem získané moci .

Přátelé: Denně čtu v odezvách na emailem nesmyslné hádky a třenice mezi „aktivisty“, totéž co vidíme mezi „poslanci, senátory a zastupiteli všech stupňů. Vidíme okolo sebe podvody na voličích, destrukci ekonomiky a parazitování na těch, kteří přinášejí alespoň nějaké hodnoty. Jako vánoční dárek Vás prosím , vyzývám přátelé, abychom zanechali planých a nic neřešících „petic“ , vyšli společně do ulic a sesadili demokraticky režim, který se drží u moci lží a podvodem na nás občanech země, kteří mají svrchované právo bojkotovat media , která si platíme , instituce , které si „nadělili né k Ježíšku ale Satanu přidáno, zatímco důchodci a sociálně slabé rodiny dostaly „žebračenky“, řadově podle průzkumu 100,--Kč na neustálé zdražování životnmích potřeb. Je potřeba donutit vládu této země, aby přiznala vinu i těch minulých, zločiny „privatizátorů 90 let „ a největší zločin : VLASTIZRADU 1990-1993 !!!!!!!

Cesta z marasmu vede přes hodnoty, které společně zastáváme a každý po svém vyjadřujeme. Odsuzujeme společně násilí policistů na lidech ( viz včerejší střelba a napadení paní Věry Řezníčkové) , hrdelní vraždy,důsledky – viz kauza Vrbovice a zkázu funkčního průmyslu a zemědělství. Můžeme následovat šlépějí národů, které hájí svouji svobodu proti velmocenským záměrům ! Malé národy se mohou spojit a najít ekonomický prostor třetích trhů viz BRIKS)! Zběsilé útoky zaprodanců, které si živíme ze svých daní jsou odrazem rakoviny moci a i eurobyrokraty a pijavice z Evropské unie. Podporujeme ve svých žoldnéřských a vazalských účastech krvavé války v Iráku, Libyii, Syrii, Palestině či v Afghánistánu . Tomu se musí zamezit. Naše vláda nedokáže hájit lidská práva ve své vlastní zemi a není oprávněna ani vládnout národu, který dal světu skvělé osobnosti. Myslíte si že je nenajdeme ? Jsou mezi námi vědci s vynálezy, zruční lidé práce a duchovní inteligenci proti zdegenerovaným pisálkům zase najdeme, když dáme naší mládeži znovu jasné světlo poznání.

Milí spoluobčané ! Shrňme naše úsilí do čtyř bodů, které jsem již navrhoval v roce 2009 :

1. REFERENDUM OBČANŮ ROZHODNE O BUDOUCNOSTI NAŠÍ ZEMĚ. BUDE ZAKOTVENO V NOVÉ ÚSTAVĚ.

2. INVENTURA TOHO OČ BYLA NAŠE VLAST PŘIPRAVENA KORUPCÍ A ROZKRADENÍM, VČETNĚ PLNÉ OSOBNÍ ZODPOVĚDNOSTI VINÍKŮ NAŠÍ TRAGEDIE . ( ODSOUZENÍ A ZABAVENÍ NEPRÁVEM NABYTÝCH MILIARDOVÝCH MAJETKŮ).

3. ZASTAVENÍ EXEKUTORSKÉHO NÁSILÍ A NASTOLENÍ PRÁVNÍHO STÁTU- REVIZE ŘADY ZÁKONŮ, POŠKOZUJÍCÍCH NAŠE OBČANY.

4. KAŽDÝ OBČAN MÁ PRÁVO NA DŮSTOJNÝ ŽIVOT, ZROZENÍ, PRÁCI A DŮSTOJNÉ STÁŘÍ, BY\DLENÍ A PRÁVO ROZHODOVAT O SVÉ RODINĚ A VLASTI !

 

Přátelé : doplňte tyto zásady a my je zveřejníme.

 

K nadcházejícím svátkům Vám přeji klid a zamyšlení nad námi všemi . Odvážné vykročení do Nového roku 2015 . Váš Jan Valenta

 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář