Jdi na obsah Jdi na menu
 


PRAŽSKÁ, ČESKÁ A MORAVSKÁ KONFERENCE-SJEZD

Vážení členové strany, příznicvi , přátelé.

Na stránkách NÁRODNÍ LISTY INTERNET  jsem ohlásil podle návrhu nových Stanov referendum počínaje podvečerem 29.4.2011.

-----------------------------------------------------------------------

Členové strany , příznivci a občané mohou hlasovat pro otázky na emailových dvou adresách. Podmíněně jako šéfredaktor obou webů ( obojí je majetkem strany od roku 1911 jako tisk, od roku 2003 jako web )

                         UVOLŇUJI DISKUSNÍ RUBRIKU

                          PŘÍSPĚVKY ZDE NA :

www.nds.estranky.cz a ceskyklub.estranky.cz pro další účastníky

hlasovací emaily : valenta.nds@hotmail.cz , cmnd.nds@centrum.cz a i pro zahraničí lze valenta.cmnd@gmail.com

telefonické mobilní referendum povede Přípravný výbor XIV.Mimořádného sjezdu ČMND-NDS . Z bezpečnostních důvodů nelze mobilní čísla uvést na webu , jsou zaznamenány pouze v evidenci strany .

Bezpečnostní opatření :

V průběhu roku 2010 byly opakovaně napadány některými lidmi infiltrovanými do strany v l. 2000 až 2002 vyřazenými z evidence pro prokazatelné členství v některé ze stran : ČSSD, ČSNS, Národní strany tzv.( název není oprávněný) , Národně sociálního bloku ( dříve Vlastenecké rep.str.) a prokazatelné záměry zničit NDS , nyní ČMND-NDS. Krom toho od r. 2002 ( voleb ) byla strana špiclována a letos dokonce je tu důvodné podezření na agenty ABL-STB ! O těchto lidech bude dále psáno v knižním provedení a těch, kteří nás poškodili, včetně úřednic MV ČR a vedoucích úseku správního MV ČR. Jedná se o osoby, které přes jejich neschopnost ( JUDr Václav Hanych, též cauza DS a veřejně známé případy z medií ) či všehoschopnost dr. Daria Benešová ....Ukázalo se že na Správním úseku MV ČR panují zvláštní poměry : jsou registrovány podezřelé strany typu ABL-VV, TOP 09 , či Národní strany, dokonce tolerována protizákonně dvojí až trojí členství v hrubém rozporu se Zákonem o politických stranách a hnutích  Sb1991/2001 ve znění pozdějších předpisů se jedná zejména o § 3-4 hrubě úředníky zneužívaný. Trestní podání Policii ČR v r. 2003 Praha 1 nevedly k nápravě, ani podání prodejným soudcům pro Prahu 4n 2002-2005 !

      Výše uvedení státní úředníci umožnili osobám vyhrožujícím i mé osobě a dalším členům vedení NDS ( ČMND-NDS) provádět dál trestnou činnost : použití falešných razítek, vyhrůžek fyzickým násilím, urážek na cti je to nejmenší pro označení těchto osob, které považuji za evidentní vlastizrádce . Někteří funkcionáři strany zneužili důvěry XIII. Valného sjezdu zejména mgr. Aleš Porvis, který okradl svého kolegu v předsednictvu strany a způsobil naší straně další škody. Pan ing. Jiří Měřička, bývalý člen NSS se zase choval vůči kolegům vulgárně a má prohřešky z podnikání, kdy podváděl i své přátele .

      Píši otevřeně i o lidech, kteří se do strany vetřeli a ničili jí dobré jméno a vlastně sloužili režimu, který je nahony vzdálen demokracii. Píši o tom zcela otevřeně a bez fint typu Kateřina Kočí, neboť nejprve si máme své záležitosti ve spolupráci s Vámi, slušnými lidmi vyřešit a očistit stranu od nánosů bahna .

      Na podkladě pravomocí mi daných Mimořádnými opatřeními se mi podařilo s kolegy a kolegyněmi vyřešit problém, který hýbe politickou scénou. Lidem je zapotřebí, aby v politice neviděli zdroj zbohatnutí, ale zodpovědnosti. Vždyť nějlepší ministr financí u nás JUDr . Alois Rašín prohlásil v NS ČSR : " Služba vlasti se neplatí, my jsme zodpovědni svému obrozenému národu a proto nežádám pro poslance a mé úředníky žádné zvláštní výhody !!!!! " 

     Pevně věřím, že opětovné referendum a to po mém zvolení o rok prohlubuje myšlenku přímé demokracie.

NA STRÁNKÁCH narodnilisty.estranky.cz se dozvíte část otázek, které doplňte o profil příštího neúplatného politika a hospodáře naší zdevastované země !

Těším se proto na dny referenda a proto upravuji i program konferencí a sjezdu na :

1. Pražská, Česká a Moravskoslezská země, kraje,regiony, zájmové skupiny hlasují přímo na otázky a mohou navrhovat ale i nestraníci kandidáty do předsednictva, Generální rady regionů, Zemských, krajských, městských a místních klubů, zájmových klubů tak, aby byly vytvořeny znovu a zdola nahoru.

2. REFERENDUM SE KONÁ OD 29.4.2011 A KONČÍ DNEM II. ČÁSTI VALNÉHO SJEZDU, TA BUDE SVOLÁNA AŽ PO VÝSLEDCÍCH REFERENDA.

3. ELEKTRONICKÁ ČÁST XIV.VS ČMND - NDS

ZHRUBA ZA TÝDEN PŘEDNESU NA WEBU VEŘEJNÝ PROJEV ZAHÁJENÍ SJEZDU JAKO OTEVŘENÉHO PRO SLUŠNÉ OBČANY TÉTO ZEMĚ ZPRÁVOU O STAVU STRANY, KTERÁ JAKO MLADOČESKÁ OSLAVÍ 150 LET A SPOLU SE STAROČECHY MÁ 163 ROKY ČINNOSTI, DÁLE 150 R. EXISTENCE ČESKÉHO A MORAVSKÉHO KLUBU OBOU STRAN , OBČANŮ-TZN.LIDÍ RŮZNÝCH SOCVIÁLNÍCH SKUPIN 150 LET ! TEN SE ZMĚNIL NA ČESKOSLOVENSKÝ VÝBOR  A JAK VÍTE VEDL K VYHLÁŠENÍ SAMOSTATNOSTI.

IHNED PO ELEKTRONICKÉ ČÁSTI SJEZDU BUDU JEDNAT NA MORAVĚ SE ZÁSTUPCI MIMOPARLAMENTNÍCH STRAN O OBNOVĚ TÉTO INSTITUCE-MIMOPARLAMENTNÍHO SNĚMU, JAKO ZÁKLADU HLUBOKÝCH ZMĚN NA POLITICKÉ MAPĚ ZEMĚ. Váš Jan Valenta v.r.

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář