Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘEVZATO Z NÁRODNÍCH LISTŮ

NÁRODNÍ LISTY – MIMOŘÁDNĚ :

středa 19.listopadu 2014

 

TEPRVE DNES MOHLA REDAKCE NÁRODNÍCH LISTŮ ZHLÉDNOUTŽ VIDEOZÁBĚRY Z GESTAPÁCKÉHO ZÁSAHU POLICIE ČR PŘED HRADČANSKÝM NÁMĚSTÍM V PRAZE ! -

Záběry jsme získali z Občianské TV SR, která byla přítomna zásahu proti aktivistce paní

VĚŘE ŘEZNÍČKOVÉ ( Holešovská výzva )

 

Dne 17. listopadu 2014 jsme na Klárově a na Hradčanském náměstí marně hledali Holešovskou výzvu, které jsme zveřejnili po 28.říjnu 2014 PETICE, které vy čtenáři- občané naší země jste si mohli aktuálně stáhnout.

Národní listy měli po celý víkend blokovaný přístup na internet !

POLICISTÉ BRÁNILI VOZU PANÍ ŘEZNÍČKOVÉ SLOŽIT PETIČNÍ STÁNEK NA PODPORU PREZIDENTA REPUBLIKY ING.MILOŠE ZEMANA ! SKUPINA POLICISTŮ SE CHOVALA PO CELOU DOBU VŮČI PANÍ ŘEZNÍČKOVÉ BRUTÁLNĚ !

 

Přes to, že záběry vyhodnocujeme je naprosto zřejmé, že Policisté měli příkazy zasáhnout proti Petičnímu stánku! Dále : Byl tu jasná direktiva vyvolat zásah proti komukoliv. Přes to že paní Řezníčková jednoznačně ukazovala příslušný ÚSTAVNÍ ZÁKON O LPS a Petiční právo , bylo jí vyhrožováno použitím prý „zákonných prostředků“. Ten nezákonný prostředek však spočíval v tom, že obuškem jí jeden policista vlekl za krk ven a další dva až tři jí vytáhli za nohy na ulici a nasazovali pouta !-

Přes protesty občanů obou zemí byla paní Řezníčková podrobena policejní gestapácké brutalitě, obdobné jako proti studentům 17.11.1989 .

Metody nijak nevybočily z rámce totalitní moci ! Paní 5ezníčková ztratila vědomí a dlouho trvalo než přijela záchranka. Její další osud zjišťujeme ! 17.listopadu ráno na Hradčanském náměstí byl zatčen další aktivista Zdeněk Ponnert.

TYTO POLICEJNÍ „ÚDAJNĚ BEZPEČNOSTNÍ AKCE“ MĚLY UKÁZAT „RADOSTNÉ OSLAVY OBČANŮ“ NA 25. VÝROČÍ SAMETOVÉHO PODVODU NA OBČANECH NAŠÍ VLASTI .

To že policisté porušují zákon o policii a ústavu je nezajímá. Paradoxem je , že jiní policisté zabránili střetu agresivistů z Albertova s účastníky mítinků Občanských spolků na obranu prezidenta republiky odpoledne 17.11.2014 .

OBČANÉ NAŠÍ REPUBLIKY. Paní Řezníčková je vážně nemocná na srdce. Vyzýváme vás, aby jste otevřeně vystoupili proti moci, která se zvrtla na bezuzdné násilí vůči vlastnímu lidu. Něco takového se stalo i na Ukrajině. O tomto brutálním aktu ví veřejnost? OTEVŘEME OBČANÉ OČI, NECHCEME OBČANSKOU VÁLKU ALE MÍR PRO NAŠE DĚTI !

 

Za redakci Národních listů : Jan Valenta, předseda ČS ND-NDS a šéfredaktor nejstaršího listu u nás !

 

ZASTAVTE POLICEJNÍ ZVŮLI A NÁSTUP FAŠISMU U NÁS !

ODHALME PRAKTIKY NAŠICH MEDIÍ , MAJÍ SLOUŽIT LIDU !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky fotodokumentace- portréty

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář