Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROHLÁŠENÍ NDS KE KVÓTÁM A DIKTÁTU Z BRUSELU

24. 9. 2015

NÁRODNĚ DEMOKRATICKÁ

 

STRANA

 

NÁRODNÍ LISTY

 

 

-NÁRODNÍ MYŠLENKA- NDS-

 

 

narodnilisty.estranky.cz , cmnd.nds@centrum.cz, valenta.cmnd@gmail.com,

 

 

 

PROHLÁŠENÍ NDS A REDAKCE NÁRODNÍCH LISTŮ:

  1. OSTŘE ODSUZUJEME ZNEUŽÍVÁNÍ NAŠEHO HISTORICKÉHO NÁZVU V SOUVISLOSTI S AKCÍ STRANY NÉ BRUSELU ( PŘÍDAVNÝ NÁZEV JE PRÁVNĚ NEPLATNÝ) V NAŠICH MEDIÍCH , VIZ ČT A ČR A TISK! ZA DALŠÍ : +

  2. Ukazuje se že někteří „pseudoaktivisté“ zneužívají dlouhodobého výzkumu v Národním archivu ČR , který uskutečňuje předseda strany od roku 1992 !

  3. ZÁVAŽNÉ PROVOLÁNÍ PŘEDSEDY NDS A ŠÉFREDAKTORA NÁRODNÍCH LISTŮ JANA VALENTY DNE 23.09.2015 K USNESENÍ MINISTRŮ VNITRA ZEMÍ EU ZE DNE 22.09.2015 K POVINNÝM KVÓTÁM UTEČENCŮ DIKTÁTEM 3000 LIDÍ !

Vážení spoluobčané , signatáři Hodonínských artikůlí a partneři v politických stranách .

V době výročí Mobilizace roku 1938 (23.9) se na Vás obracím, jako svrchované občany – členy národa, který má živou historii patnáct století na území tohoto státu .

Zejména v citlivé oblasti Mnichova 1938, Moskvy 1968 , rozbití Československa 1992 a současným vývojem uprchlické krize na území států Evropy je pro nás klíčový osud naší vlasti a to OBOU BRATRSKÝCH NÁRODŮ ČECHŮ A SLOVÁKŮ, kteří svorně hlasovali v Bruselu proti nařízeným kvótám. Je charakteristické, že stejně jako v Mnichově o nás bez nás rozhodují velmoci NĚMECKO-FRENCIE A ŽEL I VELKÁ BRITANNIE a další vazalské státy Evropské unie.

Vzhledem k tomu, že ČESKOSLOVENSKÁ FEDERATIVNÍ REPUBLIKA nepodepsala vstupní dohodu do EU a i NATA , necítí drtivá většina obou národů Čechů a Slováků se cítit vázána dohodami (ASOCIAČNÍMI) s organizací, která brutálním nátlakem používá metod podobných Mnichovanům 1938 . Za této situace NDS vyhlašuje občanský odpor proti EU a signatářům přehlasování našich národu dne 22.09.2015.

Hlasování považujeme za hrubé porušení zásad na nichž byla založena EHS A EU , tudíž ani Česká republika a Slovenská republika se necítí vázány členstvím v EU !


 

Dne 23.9.2015 Jan Valenta, je předsedou NDS , strany která jediná otevřeně vystoupila proti Mnichovu 1938 ve Státoprávním ohrazení. ( viz Národní listy )


 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář