Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČESKOSLOVENSKÁ NÁRODNÍ DEMOKRACIE - NOVÉ STANOVY

4. 2. 2014

JSME STRANOU ČESKOSLOVENSKOU V DUCHU 28.ŘÍJNA 1918 !

------------------------------------------------

Předseda NDS - ČESKOSLOVENSKÉ NÁRODNÍ DEMOKRACIE :

Vážení členové NDS-ČSNL, příznivci, přátelé a členové klubů .

Včera v "pravé poledne " jsme odevzdali novelizované Stanovy strany, tak Občanského sdružení ČESKÝ KLUB-KLUBY NÁRODNÍCH LISTŮ.

Je to přelomová doba a nastává období plné legalizace statutárních orgánů nejstarší a nejmladší strany ! Nestydím se ji tak nazvat v době hystertie některých pseudo-mluvčích různých aktivit proti poliotickým subjektům.

" JESTLIŽE NÁŠ NÁROD SE OCITNE V SMRTELNÉM NEBEZPEČÍ, VŽDY TU VSTANE NÁRODNÍ DEMOKRACIE, BYŤ SEBEMENŠÍ, ABY I ZA CENU OBĚTÍ HÁJILA NÁŠ LID ZA PRÁVA NA SVÉBYTNOST, KULTURU A SPRAVEDLNOST "

( slova vůdce národa JUDr.Karla Kramáře rok před úmrtím).

A velká slova se naplňují : navrací se k nám česká inteligence, střední stav tolik rozbitý polofašistickým režimem. Právník, podnikatel či dělník od ponku a zemědělec, živnostník či zaměstanec nacházejí opět společnou řeč. Plně jsme zavedli přímou volbu o kterou bojoval už i náš exil. Navazujeme nejen na slavnou tradici ale i složením odborníků v předsednictvu strany na ekonomickou prosperitu po genech z 1. republiky ! Tři generace on-line si rozumějí, přou se jen o způsob kontroly nad vládní mocí. A i tuto věc nalézáme . Přes stovky hovorů , sms, emailů a videohovorů nacházíme jak "odcházející generace", tak noví lidé společnou řeč .

     Slova nespokojenosti celého národa ( 87%) se zákonitě na nás přenesla. Velmi si vážím důvěry. Není delegovaná, cítím ji od chvíle kdy jsem vyřkl opět na Václavském náměstí ( 1991,2 až 2012-13) má slova proti rozpadu společné vlasti, namířena k rozhádaným "občanským mluvčím " Řezníčková, Ponnert aj. :

"VŠICHNI K PUMPÁM" rčení ze Strakonic léto roku 1992, Zvolen 1992, Banská Bystrica 29.srpna 1992 akceptovaná tehdy Alexanderem Dubčekem ( o dva dny atentát ).

ANO! NÉ HNUTÍ ANO, ALE VŠICHNI ČEŠI A SLOVÁCI :

"POJĎME K PUMPÁM" ZA SVOBODU-DEMOKRACII A LIDSKÁ PRÁVA ! Váš Jan Valenta v.r.

 

Náhledy fotografií ze složky NÁRODNÍ LISTY A NÁRODNÍ MYŠLENKA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář