Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁRODNÍ DEMOKRACIE ČASOPIS VŠECH SLUŠNÝCH LIDÍ č.1

3. 1. 2013

Národní demokracie č. 1

----------------

SLOVO PŘEDSEDY ČMND (NDS) JANA VALENTY K NOVÉMU ROKU 2013 K ČLENŮM A PŘÍZNIVCŮM - OBČANŮM TÉTO ZEMĚ .

Milí členové strany , přátelé a občané.

V novoročním proslovu , jsem reagoval bezprostředně na projev prezidenta ČR Václava Klause na TV.

Dobře víte , že rok co rok vám píši přání aby bylo v naší vlasti konečně lépe .Pan odcházející prezident si myslí že se máme nejlépe v historii a že vy nespokojení s tímto rájem mu zatleskáte . Považuje totiž 87% občanů za kverulanty a nesvéprávné, kteří budí blbou náladu . Protože se léta znám s mnoha, kteří čtou tyto řádky a jsou i mými přáteli , tak vím, že ode mne očekáváte něco jiného než stále se opakující lži !

    Naše země je napokraji totální  katastrofy a toto silné vyřčení provází i můj apel v NL I. Hloubku marasmu jsme společně odhalovali dávno na Václavském náměstí už v situaci roku 1991 , kdy se naše strana obnovila registrací s 4 648 podpisy . Žel po rozpadu ČSFR , proti kterému jsme společně byli na náměstích měst naší vlasti , jsme se ocitli na indexu , kdy nás osočovali a  označili za extrémisty. Ve volbách 2002 , posledních kdy nám tento režim dovolil kandidovat na č.1 jsme v řadě obcí a měst získali velmi slušný počet hlasů prostých občanů. Oni znali kandidáty přímo z místa kde bydlí. Od Studénky po Cheb . A většina z vás v žádné straně ani nebyla. Kdybychom byli v parlamentu , možná i s republikány (bez Sládka) měli bychom většinu ke změnám tolik nutným pro vývoj demokracie a svobody v zemi .Nestalo se tak, jako v r. 2000 i v kritickém roce 1992 jsme byli oloupeni o hlasy a ani korunu jsme za léta volebních podvodů vládní garnitúry neviděli . 

   Proto jsou mi blízká vystoupení Občanských aktivit s tím rozdílem, že zcela nelze vymýtit systém politických stran , přes Islandský a i jiné vzory musely ponechat tento systém v platnosti. Je to i proto, že i Národní demokracie v minulosti vždy měla na mysli prosperitu a svobodu národa , 4 ve světě , nyní 74 v HDP přehledu . Usilovali jsme vždy , aby naše armáda bránila vlast , zejména roku 1938 a 1968 ! Opakuji : V  roce 1968 jsem vedl Přípravný výbor Mladé generace a dva mí osobní přátelé zahynuli před tanky okupantů.

   Co se od těch dob změnilo ? - Rok 1989 nebyl rokem na který bychom měli být pyšní, nechali jsme si demokracii ukrást a zalezli k televizorům, kde vám i veřejnoprávní tv lže bez skrupulí a studu lidí,kteří tam pracují pro režim, který je skrz na naskrz prohnilý . Denně nás krmí aférami , které s veřejnou správou nemají v zásadě co dělat. Jsou jak víte důležitější a závažné problémy uvnitř republiky. Neexistuje obor , který by nebyl ušetřen zločinnému spiknutí menšiny "vyvolených ".Přesto lze zvítězit nad lží a nenávistí mocných, byť jinak , než to myslel exprezident pan Václav Havel .Vše co prožíváme má odvrácenou tvář ! - To neznamená , že národ husitů se stane podlými otroky jak ve své víře po Mnihovu 1938 na sklonku černého roku vyřkl hrdina ČSFR  JUDr. Ladislav Rašín umučený nacisty před příchodem spojenců. Tento titul in memoriam mu dal farizejsky prezident , jehož rodina kolaborovala s nacistickými okupanty.

    Paměť národa nesmí být oslabena , naopak se musíme probudit , přestat se žabomyšími spory v opozici a najít cestu jak tento režim demokraticky poslat na smetiště dějin . Příští generace nám neodpustí naši pohodlnost, ustrašenost až zbabělost v době , kdy už nelze si dál utahovat opasky, když vládní garnitura , která i ústy Václava Klause nám vštěpuje , že jejich deformy jsou jedině možné a nutné.

    Naopak  : čtete poslední články profesora Fordhamské university Milana Zeleného a dalších odborníků a zjistíte, že celá ekonomická krize USA a Evropy je produkt jisté mafie, ovládající peněžní systém , ze kterého magnáti pro sebe chtějí maximálně vytěžit. Pokračující knihu v Národních listech znáte . Jak z tohoto kruhu ven ? - Moratorium na platby obyvatelstva a zrušení celé řady nesmyslných zákonů a ponechat k provedení ty, které se dají použít. Dále : Bude nutné moratorium na ceny, služby a zachránit spotřební koš rodin , neboť rodina tvoří základ státu. Nutná je morální očista , zejména mezilidských vztahů . Je nutné se vrátit k zásadám, které vedly k obnově naší státnosti . Máme na to, abychom tak jako několikrát dali příklad , že povýšíme v 21.století demokracii k přímé vládě lidu, referendům a zákonnosti.Úcta k zákonu musí nutně vést k ozdravění celé společnosti. Obnovit Národní shromáždění, do kterého lid zvolí své zástupce podle svého bydliště, zná jej a ví, že pro občana bude důstojným zástupcem . Tzn. VOLEBNÍ ZÁKON .A  dejme slovo odborníkům, kteří vašim zástupcům na všech stupních budou zodpovědni . Víc nelze v tuto chvíli doufat, jen že do jara si náš dům vyčistíme od odpadků .

    Pro tuto víru Vám přeji k předchozímu slovu mnoho sil a odvahy. Váš Jan Valenta dnes

 

Náhledy fotografií ze složky LOGO NDS


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář