Jdi na obsah Jdi na menu
 


OBRANA NÁRODA.

22. 9. 2008

Občané znechucení způsobem vládnutí současných parlamentních stran se mohou i prostřednictvím komentářů k nám obracet na webových stránkách.

PF 2009 JAK DÁLE ?

                              PŘEDSEDA ČMND-NDS JAN VALENTA

Uplynul rok osmičky a žel ani v něm nenastala na našem politickém a hospodářském "nebi" pražádný pokrok. Novoroční poselství Vám proto že jsme na prahu "devítky" sdělím na našich Národních listech Internet dnes. Přeji Vám všem, našim příznivcům mnoho zdraví a osobní pohody v nelehkém roce 2009.

dnes : za REDAKCI NL, NM A ND DĚKUJI ČTENÁŘŮM ZA KOMENTÁŘ . MNICHOV-ČERNÝ BŘEZEN-VÝROČÍ OSVOBOZENÍ 65 LET- SLAVNÁ I NESLAVNÁ VÝROČÍ. TO JE NAŠE REALITA. VÁŠ JAN VALENTA


 


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

MNICHOV A MNICHOVANSTVÍ .

PŘEDSEDA ĆMND-NDS JAN VALENTA,23. 9. 2008 10:32

Mnichovský diktát měl v roce 1938 katastrofální důsledek nejen pro naši vlast, ale celou Evropu. Ukázalo se kam jsme "spadli". Víme dnes kdo stál za zradou spojenců a ambicemi Stalina a kdo a kteří podporovali Hitlera. Podrobnosti se čtenář internetu dozví v knize "Ilumináti a Ilumináti po česku", která v kapitolách vychází na stránkách Národních listů Internet ! Je jasné komu sloužilo rozdmýchání světové války a jakou cenu zaplatil dodnes český a slovenský národ!
Ukazuje se že procházíme jakousi obdobou Mnichovanství. Jestliže si současní vládci a necelých 19% občanů myslí, že nás ochrání radar v Brdech pod protektorátem USA a kdoví jakou smlouvu prostoduchá ministryně obrany Vlasta Parkanová (KDU-ČSL ta strana zradila i v údobí Mnichovské krize a února 1948),nepodepsala, tak duch kapitulantství je markantní i u patolízalství současné vlády vůči velmoci. V čem je rozdíl ? - Tehdy jako nyní. V roce 1968 úprezident USA Lyndon Johnson nechal Brežněvovi Československo v plen a byl z toho další diktát - Moskevský protokol.Není vyloučeno, že Barak Obama nebo Mc Caine klidně předají ČR do sféry zájmu Ruska.... V čem je tedy rozdíl? Tehdy jako nyní....