Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVOROČNÍ FEJETON ŠÉFREDAKTORA KLUBU NÁRODNÍCH LISTŮ 70 VYDÁNÍ

 

 

NÁRODNÍ LISTY EXIL ORGÁN NDS

NÁRODNÍ DEMOKRACIE VYDÁVALA NÁRODNÍ LISTY V EXILU

 

 

 

 

 

 

NÁRODNÍ LISTY –Pražská redakce – ČESKOSLOVENSKO

 

FEJETON šéfredaktora Klubu NÁRODNÍCH LISTŮ a předsedy ČSND-NDS Jana Valenty.

K NOVÉMU ROKU 2014 MÍSTO PROVOLÁNÍ .

K 1.1 jste milí občané a čtenáři byli zvyklí k různým provoláním, předsevzetím od prezidenta republiky až po kde koho z těch, kteří mají hodně viny na současném velmi neutěšeném stavu našich bratrských národů Čechů a Slováků. Nebudu se zaobírat neustále „omílaném „ jak na tom jsme: Víme to, říkáme si to na různých konferencích a setkáních. Víme že pokusy stmelit opozici se nepodařilo , avšak už z poslední mé reakce jsem jistý kahan rozsvítil. Začnu hospodářstvím naší vlasti a možnou cestou :

Inflace probíhá v naší zemi permanentně už od vlády komunistů. Deflaci naposledy prosazovali dr. Alois Rašín a jeho nástupce dr. Břetislav Bečka ( NDS) a – vyplatila se ! Měli jsme po libře nejtvrdší měnu Evropy a čtvrtou ve světě ! To co provedla na závěr roku ČNB je finanční a ekonomická velezrada a řada odborníků znehodnocení koruny ostře odsoudila . Připomenout si následné bankroty v průběhu dvaceti-patnácti či deseti let je nám jasné ( Argentina, Pobaltí, Řecko, Portugalsko, Island, Itálie, Ukrajina, Španělsko, je varovným mementem kam až můžou země dospět pod mafiánskou bankovní mafií, která opět rozpoutala celosvětovou hospodářskou krizi. Ta jak víme neskončila. Prý si „vedeme dobře“, banky prosperují mimo rámec dozoru ČNB protože nám nepatří ani Česká spořitelna, natož nějaká banka. Nadárodní kooperace převádějí aktiva jinam k neprospěchu naší ekonomiky !

Úvěrová politika bankovních a nebankovních korporací způsobila obrovskou zadluženost našich občanů cca minimálně 20% dospělé populace . Český stát i podle prezidenta Miloše Zemana dluží 1 bil 875 mld 600 mil.Kč !!!!!!!!!! Opravdů? Kdo tedy prošustroval 21 -23 bilionů Kč z Malé i Velké Klausovské privatizace 1990-1993 ? Zde hlejdeme jednu z příčin našeho zadlužení v hyper zlodějně neznající obdobu.

CESTA Z BLUDNÉHO KRUHU VEDE NEJEN K UDRŽENÍ NÁRODNÍ MĚNY, ZAVEDENÍM DEFLACE NEBOLI ZHODNOCENÍ NAŠÍ MĚNY !

V Hospodářských novinách již o tom byla polemika a alternativní ekonomové jasně argumentují kam by vedla cesta „německé inflace „ 1918-1933 . Inflace spolkla liru ( ITA) do eura a i frank . Německá marka zaplatila cenu k euru za sjednocení země roku 1990-1991 ….. Umělá měna euro se již dnes nelíbí význačnými členům EU . Klasicky Velká Britannie si drží libru a je lepší měnou nežli kolísající krizí USD . Není se co divit . Holandský goulden je na spadnutí, švédská koruna, dánská koruna , frank a o úvahách SRN o marce si povídají špačci na střechách po zhodnocení stavu bývalé NDR a celé země. Euro je luxus, který i nejvyspělejší ekonomika SRN nucena zhodnotit ústy koaličního ekonoma (SPD) prof. Oscara Lafontaina . A kancléřka Angela Merklová zarytě mlčí. Otec německé ekonomiky Ludwig Erhard by jejího předchůdce Helmuta Kohla označil za vlastizrádce !

POKUD CHCEME MY V OPOZICI VŮČI TOMUTO REŽIMU, MUSÍME PROVÉST NEJPRVE KVALITATIVNÍ SYSTÉMOVÉ ZMĚNY !

VYVLASTNIT NĚKTERÉ NADNÁRODNÍ KORPORACE NA ÚZEMÍ ČR A SR ( příklad Chile, Brazílie, Venezuela, Island, Finsko, Dánsko, Norsko , Švédsko , Rusko ) . Ochrana vlastního Národního hospodářství je prvořadý úkol nás všech co zápasíme v Praze či Bratislavě ( Slováci dopadli ztrátou čs koruny jak „sedláci u Chlumce“) …..

STÁTOPRÁVNÍ ÚKOL : Pro obnovu NH nutné legislativní, systémové změny v soudnictví, vnitru, spravedlnosti, zákazu soukromých exekutorů ( to je důsledek růstu mafie přes zadlužení obyvatelstva ) , zejména zrušení současného nedemokratického volebního řádu.

OBECNĚ PLATNÉ CELOSTÁTNÍ REFERENDUM O ZÁSADNÍCH OTÁZKÁCH NAŠÍ ČESKÉ A SLOVENSKÉ STÁTNOSTI NA TOM SE SHODNE PŘES 96% DISKUTUJÍCÍCH ON-LINE A NA KONFERENCÍCH .

POLITICKÉ STRANY ANO, VČETNĚ HNUTÍ, SPOLKŮ, KLUBŮ, PROFESNÍCH SPOLEČENSTEV ZEJMÉNA ČEŠI A I SLOVÁCI DÍKY ČESKÉMU KLUBU 1863 AŽ 1938 MAJÍ ZÁŘNÝ PŘÍKLAD I PŘES NEDOKONALOSTT POLITICKÉ REPREZENTACE LET 1918-1948 A PASKVILU LET 1945-1948 1948-1989 A I MIZERNÉ ÚSTAVĚ 1993 PO ZRÁDNÉM ROZPADU ČS FEDERACE.

POKUD NÁM DNE 21.12.2014 BOUŘÍCÍ SE SLOVÁCI SDĚLILI ŽE I ONI PRACUJÍ NA OBDOBĚ ZEMSKÉHO SNĚMU ČECH MORAVY A SLEZSKA OBČANSKÉM SNĚMU, NENÍ OD VĚCI PŘIPOJIT K SLOVU ZEMSKÝ SNĚM I SLOVENSKO.

Výhody systémových změn spatřujeme ve zrušení molochu úřadů v krajích . Vyhneme se excesům ( Marián Kotleba Bánská Bystrica , korupčním aférám v Českých krajích) .

 

Jen ten národ, který se dokáže vypořádat se svou minulostí, černou přítomností a vizí do budoucnosti přežije otřesy světa prvé poloviny 21.století .

Budeme muset navrátit klíčové podniky do českých rukou (POLDI-STEHLÍCI, BA´TA Zlín né Salamandr, KOLBEN ČKD, TATRA KOPŘIVNICE, OKD ,ETA,TESLA) AJ. A posílit střední stav slevami na daních, opravě systému odvodů ! Vymýtit kořen korupce i když je to běh na dlouhou trať.

K TOMU JE NOVODOBÁ NÁRODNÍ DEMOKRACIE, OBNOVITELKA ZEMSKÝCH SNĚMÚ 1848,1863,1918) ODHODLÁNA SPOLEČNĚ S PŘÁTELI RŮZNÝCH SKUPIN OBČANŮ ČR A SROV. K TOMUTO VELKÉMU POSLÁNÍ NÁM BŮH POMÁHEJ !

 

Váš Jan Valenta dne 31.12.2013 /1.1.02014 v.r

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky LOGO NDS


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář