Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prohlášení předsedy strany .

20. 8. 2010

Vážení členové strany, přátelé a příznivci .


Pseudodemokratický režim nám opět znemožnil účast v podzimních volbách.Zejména a to od června roku 2002 Odbor sdružování politických stran, kde je neoprávněně veden člen tzv. "České strany národně sociální" , nikoliv ČSNS 2005 jistý Pavel Pražský, kandidující jako výsměch spravedlnosti v jarních volbách do PS PČR na listině č. 8 ř. 5 jako člen této strany.Osm let se vydává protizákonně za "údajného předsedu naší strany". Za zjevný podvod s členstvím v ČSSD byl vyřazen z evidence členů strany již 8.12.2001 a přes oznámení naší strany Správnímu úseku v l. 2002,2003,2004,2005,2006,2007,2008 je veden stále jako předseda strany.

   ÚSTAVA ČESKÉ REPUBLIKY, LISTINA PRÁV A SVOBOD A SAMÝ ZÁKON O POLITICKÝCH STRANÁCH A HNUTÍCH SB. 424/1991/2000 V § 3 ČLENSTVÍ V JINÝCH POLITICKÝCH STRANÁCH JE ZÁKONEM ZAKÁZÁNO.

   TENTO ČLOVĚK ZŘEJMĚ TEHDY ZKORUMPOVAL ÚŘEDNICE JUDR. DARII BENEŠOVOU A IRENU BREBURDOVOU ( DNES ŘÍDÍ SPOLKY A SDRUŽENÍ) , POPŘÍPADĚ NA NĚ S NĚKOLIKA KUMPÁNY VYVINUL TLAK. OPATŘIL SI I RAZÍTKO NAŠÍ STRANY, KTERÉ JE FALZEM ÚŘEDNÍCH A NENÍ POVOLENO. PODVODY PANA PRAŽSKÉHO DOSAHUJÍ VĚTŠÍCH ROZMĚRŮ.

Z TOHO A JINÝCH DŮVODŮ JE ND-NDS S OHLEDE NA OMEZNÁ PRÁVA TOTALITNÍM PŘEDPISEM OBČANŮ ČR, ČLENŮ STRANY SÁHNOUT K MIMOŘÁDNÝM PROSTŘEDKŮM, NEBOŤ I SOUDNÍ MOC LET 2003-4 NEBYLA SCHOPNA VYHLÁSIT PŘEDBĚŽNÁ OPTŘENÍ A ANI UVEDENÉ ÚŘEDNICE PŘES SLIBY MINISTRŮ LANGERA A BARTÁKA NEBYLY PROPUŠTĚNY A ANI ODVOLÁN JEJICH POVEDENÝ NADŘÍZENÝ JUDR.VÁCLAV HANYCH , NECHVALNĚ ZNÁMÝ Z CAUZY DĚLNICKÁ STRANA , KTERÝ JE PŘÍMO ZODPOVĚDNÝ ZA TENTO NEPRÁVNÍ VZTAH .

      BYLA OMEZENA PRÁVA PŘEDSEDY STRANY A FUNKCIONÁŘŮ VOLENÝCH X,XI,XII A XIII. VALNÝM SJEZDEM NDS !ŽIVOT STRANY BYL NA OSM LET ZCELA ÚŘEDNÍMI ORGÁNY MV ĆR PARALYZOVÁN. STRANA SE NEZÚČASTNILA PO ROCE 2002 VŠECH DALŠÍCH VOLEB A TAK BYLA TATO NEJSTARŠÍ A JEDNA Z NEJPROGRESÍVNĚJŠÍCH STRAN STEJNĚ JAKO V R. 1945 URČENA MOCÍ K "LIKVIDACI ".

ZA TOHOTO STAVU VYHLAŠUJI DNEŠNÍM DNEM STAV OBČANSKÉ NEPOSLUŠNOSTI ČLENŮ ND-NDS !

POŽADUJEME NA NOVÉM MINISTRU VNITRA VLÁDY ČR RADKOVI JOHNOVI :

1. PŘIJETÍ REGISTRACE NOVÝCH STANOV ND-NDS ODMÍTNUTÝCH DR. DARIÍ BENEŠOVOU V BŘEZNU T.R. A ZRUŠENÍ VŠECH JEJÍCH ROZHODNUTÍ !

2. POTRESTÁNÍ NESCHOPNÝCH ČI VŠEHOSCHOPNÝCH ÚŘEDNIC AŽ PO PROPUŠTĚNÍ Z PRÁCE A OBVINĚNÍ ZE ZNEUŽITÍ PRAVOMOCÍ A POŠKOZENÍ CIZÍ VĚCI A ZÁJMŮ .

3. NÁRODNÍ DEMOKRACIE-NDS JE SI VĚDOMA TĚŽKÉ EKONOMICKÉ KRIZE A I ZÁSAHŮ NOVÉ VLÁDĚ PROTI ZÁJMŮM OBČANŮ NAŠÍ VLASTI. ZA TOHOTO STAVU NEPOŽADUJEME ANULOVÁNÍ VOLEB 2006 , 2008 A 2010, ALE ODŠKODNĚNÍ NAŠÍ STRANY.

4. FORMA ODŠKODNĚNÍ :

a) Kompenzace majetku zabaveného nacisty a komunisty

b) Anulování registrace zločinné skupiny Pražský a spol.

c) Uznání ústavních práv členů naší strany volit a být volen podle ÚSTAVY ČR SB. 1993

d) Finanční odškodnění za zmařené volby : 2004,6,8,10 ! včetně senátních a komunálních, krajských a parlamenních ( PS) tz. až do výše 5 milionů kč za každé zmařené volby samostatně a v souhrnu

e) Kompenzace finanční a majetkové za zcizený majetek strany


Závěrem : Toto prohlášení bude součástí dalšího právního postupu Národní demokracie-NDS


 Jan Valenta, předseda strany v.r.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář